Nem vartam folyamat limiteket de az volt. mikor a tobbi kicsit is elkezdtek felhuzni megijedtem. Hetfo ota tiltva voltam, amit ideztel azt akkor irtam. Ettol fuggetlenul tartom a 90-110 szintet, de biztonsággal 50 felett nem merek belevenni pillanatnyilag a tokeleszallitasos kozlemeny miatt.
Egyetertek. En dobtam a 28-30kozotti papirjaim, a korrekcio elkezdodott. Ha lemegy 45 korulre jovok vissza. Ha nem, akkor max a kozgyules utan ha pozitiv hir lesz. A kitartoknak turelem es sok sikert megegyszer!
A Futuraquában egy nagytulaj szerint a siker titka hit türelem alázat. Egy itteni valaki szerint, akit itt már valakik sejtenek, a siker kulcsa: -időzítés -szakértelem -kitartás Szerinte a legfontosabb, hogy tudjunk valamit és azt csináljuk gyorsan.😉
Én is csak most vettem először, viszont most másra számítok, mint ami eddig volt. A biztonság kedvéért adtam is el, így most 13 Ft körüli bekerülési árral várom a sztori/buli végét. És nem aggódom, hisz csak nyerhetek.
Segítséget szeretnék kérni . Nem teljesen értem, hogy vehetnék részt a közgyűlésen . Régen csak besétáltam a számlakezelőtől kapott igazolással , ott a helyszínen összevetették a részvénykönyvvel és kész . El tudná valaki egyszerűen magyarázni mi változott ?
Egyáltalán minek adtad el, ha volt? Még semmi nem történt, és azt se tudjuk igaz-e az új cég jövetele vagy csak kamu volt az egész és a tömés volt a végcél. Türelem rózsát terem!
NUTEX részvényesek topikja