teljesen világos hogy egy csoport mozgatta őket a napokban. tegnap est media 1.5 milliárdos forgalom, ma alig 100 misi, nutex 800 millió körül, ma alig 80.
De simán lehet. Ez innen kockázatos nekem. Mintha a tegnap esti közleményt tudta volna valaki előre és emiatt adta be. Kicsi Vuk, nem te állsz 60on 100kval, amit 62om vettel?
Hétfőn szidod a felbeszeloket ma még te vagy a legnagyobb! Mi a célod? Túl akarsz tenni csaba40 én? Ez a napon/órán belüli tudathasadas úgy néz ki fertőző :D
Ha új tulajdonost várható egy cégbe, akkor általában tőkeemelésről szoktak határozni és nem csökkentésről. A tulajdonosváltást ki fogja levezényelni, ha a vezetőség távozik? Az elmúlt 2 nap esésének valószínűleg a mai hír volt az oka. Ha ez a hír jót jelentene, akkor szerintem tovább száguldott volna a papír.
Hét elején te szidtál csomó embert, hogy felbeszél, és mekkora szar ez a papír! Csak nem belevettél 70+on, mikor itt már 36nal szólva lett,hogy venni kell?? :D Én nem kívánom soha más kárát, de ha valaki, akkor te megérdemled!
NUTEX részvényesek topikja