A nagy tavaszi mozgásra és a várható troll rajzásra való tekintettel indul ez a moderált topik.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.
Lehetne, de akkor vagy nyilvános tőkeemelés kellene, vagy legalábbis többen kéne hogy jegyezzenek, nem csak Huber. Azért azok fontos szempontok, hogy sose kelljen Hubernek kötelező vételit tennie, azaz mindíg 25% alatt emeltek befolyásban, és hát a pénz sem a fán terem hozzá, azt is valahonnan elő kell teremteni mindíg. És egyre többet és egyre gyorsabban. De ne aggódj, mostanra már tényleg nagyon közel van az az 5Mrd. A megszokott tempóban kb. még két új emelés és megvan.
2019 január 31-én kezdték a tőkeemelést 141 M Ft értékben, utána még 3 tőkeemelés volt a lehetséges befektető bejelentéséig összesen 540 MFt összegben. Gondolom előtte szó nem volt még lehetséges érdeklődőröl a cég irányába, mivel a bejelentés után durvult be igazán a tőkeemelések mértéke, de közben beütött a pandémia.
Szerintem a befektető a kisbefektetőkkel és a régi és új üzleti partnereivel tőkésíti fel a céget, a tőzsdén keresztül. Azért húzzák ennyire, mert a pandémia miatt, nem tudja cégét korrekt áron értékeltetni. Gondolom véletlenül sem akar úgy járni, mint a Delta.
csak egyvalamit nem értek minek kell ezt már 2 éve machinálni? lehet behozni részvényeket egy menetben is akár, nem kell 3-6 havonta megcsináni ezt és közben évek telnek el
Nutex real.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.