Amit nem értek, a Nordtól mért idegenkedsz? Sugár Inez nagyon korrekt, külsőre is megbízhatónak tűnik, Gácsival sincs semmi gond, az alapján pedig nem lehet megítélni egy céget h a közgyűlés egy 10m2-es teremben van.
Hidd el én is szívesen hinnék a Nutexben, de egy olyan cégbe nem lehet megbízni amellyel nem lehet felvenni a kapcsolatot, amely a közgyűlését az ország másik végében egy faluban tartja, ahol az elsőbbségi részvényesek a törzsrészvényesek kárára hoznak döntéseket.
Figyu. Te jottel ide Nutex topikba mast ajanlani, nem en mentem oda nutexet ajanlani.. Nekem mindegy, de ezt a papirt kineztek maguknak a spekik. Tobbi mar meg lett futtatva. 25millio reszvenyszam sem sok a spekiknek. Hubin kivul mas nem ad, Ot meg felszivjak
Az h most van-e kötés az befektetők kis tételben történő alkudozása, a Nord lehet h néhány hónapos távon jó lesz, kérdés h Gácsi és Tarány meg tudnak-e egyezni de legfőképp a kérdés h mikor tudnak megegyezni, nyilván folyik az alkudozás ott is, az fog itt dönteni.
NUTEX RALI INDULT