1. Ápr. 30. a határidő az éves jelentésnek.
2. A közgyűlés előtt közzé kell tenni a napirendi pontokat, abból már meg lehet tudni majd számokat is az eredményből. Tavaly is így volt.
bár szerintem Te nem az a penznyelo vagy "bántás nélkül"
azt meg, hogy miért vettem az rám tartozik ;-)
"Mint azt sokszor írtam: nincs, nem volt és nem is lesz másik nickem, így a Portfólió fórumairól 12 év fórumozás után távozom. Egyikeként a kevés (ha nem utolsó) még ma is aktívan írogató régi fórumozók közül. Fórumozós célra létrehozott emailcímem, a penznyelo@freemail.hu él továbbra is, azon bárki elérhet. Ezen kívül a későbbiekben megtalálhat bárki a Tőzsdefórumon is, ahová az utóbbi néhány évben már nem nagyon írtam, de ahol 14 évvel ezelőtt a tőzsdei fórumozást elkezdtem ugyanezzel a nickkel."
ha bejön amit gondolok akkor leírom majd Neked privátba, hogy mire is alapoztam... :-)
Ha tényleg Te vagy pénznyelő bocs ne vedd sértésnek de annyi nick kevereg itt és olvastam anno minden írásodat, azt is amiben leírtad, hogy soha többet nem fogsz ide írni... akkor mi már kommunikáltunk párszor :-) üdv újra itt
Nem haragszom, csak érdekelt volna. Tudod, sok tucatszor tettem már fel ezt a kérdést itt az elmúlt 10 évben, és kb. 2-3 alkalommal kaptam egyáltalán valamiféle választ... Értékelhető, racionális speki elképzelést soha.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok