Ne haragudj, de Te is irkálod itt a 44, meg stb. célárakat, amikor benne ültem, akkor még kicsit kapaszkodtam ebbe is, de rájöttem, hogy baromságokat írsz már 1,5 éve, vagy régebb óta.
Úgyhogy a szánalmas Te vagy.
Persze Ft-ozásból gondolom jól megéltél, csak most már az sem megy...
1,5 hete áttörte a 190ft-os támaszt, azóta 190-200 sávban mozgott. majd két napja megindult, és 210-225 között mozgott. most 218-on áll, tehát elvileg még több, mint 40% van benne rövid távon.
áttörte 1,5 hete a 190t-os támaszt, egy hétig 190-200 között mozgott, majd az elmúlt két napban 210 és 225 között mozgott. most 218-on áll, tehát elvileg még 40% növekedés minimum benne van.
Igen, Equitas vagyok, a PETI-t használom, azt is tudom, hogy be kell állítani, de azt is írtam: szinte meg mernék esküdni rá, hogy tegnap még Nutex volt a portfóliómban, ma meg visszakeresztelték Humetre.
Mindegy, átállítottam, mentettem, de ha holnap megint Humet lesz belőle, hát nem is tudom, mit fogok csinálni :DDD
Jaj, én nem a részvény tartalmáról írtam, hanem az Equitasnál (PETI) a technikáról.
Ebben a szoftverben a split (reverse split) esetében meg szokták tartani a részvény régi nevét, kicsit átnevezve (ma is láthatod a listájukban a pplast_100, Phylaxia_25, Phylaxia_100 nevű részvényeket). Ha a részvény neve változott, akkor meghagyják a listában a régit (HBW, NABI, MATAVREGI) és az új papírt be kell áttítanod magadnak a globális szűréssel.
Persze, ha nem a PETI szoftvert használod, akkor nem érthető a dolog, de laikus erre kérdezett rá.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok