Nem vonom kétségbe a leírt személyek jellemzését. De Az azért alap, hogy egy társaság képviseleti jogosultságát (aláírási címpéldány) nem fénymásolatban, hanem eredeti ügyvédi, vagy közjegyzői iratban igazolja a megjelenő természetes személy. Ez amatőrség a másik fél részéről is. Ez nem túlkapás. Ez nem a magánokiratról kért körjegyzői másolat, két eltérő irat. Az érdekes, hogy ezek szerint megjelent valaki(k) jelentés db számmal, aki megzavarta a köreiket. Most már nem csak a felvásárolási sztorik lebegtetése játszik, hanem valaki(k) kikapnák a cégből a likvid eszközöket osztalékként..
Valóban félreertés van. Így szóltba kgy meghívó vonatkozó része: "A részvénykönyvi bejegyzéshez a Társaság kéri, hogy a részvényes személyazonosságát, jogi személy esetén annak létezését és a képviseletére jogosult személy képviseleti jogosultságát megfelelő közokiratokkal igazolja." Ha valaki csak fénymásolatot küldött be az nem közokirat. Csereklei Gábor szerint közjegyző altal hitelesitett masolat kellett volna, vagy - a pofám leszakad - eredteben is be lehetet volna mutatni. Namost ebbe jogilag nem tudok belekötni. A közgyűlesen megkerdeztem hogy mi szükseg volt erre a nehezítésre. Erre nem tudott racionális választ adni. Az sem zavarta össze hogy Huber elkesett a regisztációról több részvenyes és 2 MNB a tanú rá, ennek ellénere Huber részvételét elfogadta. Végighadarta a közgyülést. Nekik nagyon fontos volt hogy átpaszírozzák. Láthatóan kínban volt es bizonyára nem alszik manapság nyugodtan. Nekem úgy tünt kényszerpályán van. Szerintem most bajba sodorta magát a túlzott magabiztossága elaltatta az éberségét.
Honnan lesz neki? Tőkét emel az általad vízionált15 forinton? Nem baj hogy te ezt gondolod. Üdvözöllek MAJD a részvenyesek között. De ADDID IS ízlelgesd a savanyú szőlőt.
Nem.tudom mire akarsz kilyukadni hogy beidézted a korabbi bejegyzesemet. Tovabbra is tartom hogy nem bízok a ceg vezeteseben. Ugyanakkor mivel szerintem szabalytalan volt a közgyűlés hatalyon kívül fogjak helyezni. Egy új kgy-n pedig mar nem.lesz ott Huber mint nagy részvenyes. Ha jol ertelmezem az arfolyam alakulását most többen is erre voksolnak.
Nem hiszem. Mivel ők megfigyelők. Jelentést megteszik a hivatalban, jönnek a közlemények. Ha ott eltérés lesz,a jegyzőkönyv, az MNB feljegyzések, a BÉT hírek, cégbírósági bejegyzések között, plusz bejelentés is kapcsolódik ezek vizsgálathoz, akkor az MNB meg fogja kezdeni az ügy feltárását. Ez sok hónap, szeptember előtt nem hinném hogy lenne eredménye, viszont az előfordulhat, hogy a vizsgálat megkezdésekor vagy olyan adatok birtokában, események feltárása során, amik jelzik hogy itt súlyos jogsértő magatartás lehet a háttérben, simán felfüggeszthetik a kereskedést a vizsgálódás idejére. Volt már ilyenre példa est média esetében.
Eredeti okmányról közjegyzői hitelesítés? Eredeti okmány önmagában hiteles, a közjegyző nem hitelesíthet eredeti okmányt. Itt valami félreértés van. A közjegyző arról ad iratot, hogy a másolat az eredetiről készül. Még a másolat hitelesítése esetén sem azt mondja, hogy az eredeti hiteles, hanem, hogy a másolat a bemutatottnak a hiteles másolata. Ha ez valóban megtörtént, akkor az MNB ellenőrei mit csináltak ott? Pogácsával tömték a zsebüket???
NUTEX mindenkinek