A napnal is vilagosabb h beteg a ficko. Tobb mint biztos h szetszopattak korabban a humet/nutexen,aztan valoszinuleg meg jol pofan is rohogtek,miutan hajlektalan lett miatta. Csak ezzel magyarazhato egy ilyen pszichopata agyrem hadviseles egy papir ellen,ami allitolag nincs is neki egy db sem. Szerintem huber cipojet pucolgathatja napi szinten azota is,h valamelyest csokkenjen az adossaga,cserebe meg neha huber irodajabol netezhet egy kicsit az ingyen wifi-t kihasznalva,vmi sarokba bekucorodva. Rendkivul egy szanalmas ,pszichologiai eset a pali,semmi massal nem magyarazhato ez a fektelen,eszeveszet gyulolet a papir irant. Meg hogy masokat akar megovni a vesztesegtol....egy alapvetoen csak es kizarolag negativ, nagykepu,mindig mindenkit leszolo alak....hat lol lol lol lol !
a 7 -ből 3 at pny hozott létre . Hathor féle topic sem volt rossz , de pny azt is szét trollkodta . Ezért lett ez létrehozva , amiben pny gyanús trollbamondo gézáknak nincs itt helyük !
En nem tudom ki allt a nick mogott, nem is ismerem, penznyelot sem ismerem. Sosem beszeltem vele sem mailben, sem privatban, sem telefonon, sem szemelyesen.
Látod, eddig nem cáfolt meg senki az új regisztrálók közül. A különbség tényleg annyi csak, amit mi nem látunk, hogy a kis el betű "l" ugyanaz mint a nagy i betű "I".
max. az elkövető jelentkezne , hogy ő ismeri és rátolná valaki másra . Hathor szerintem ismeri de ő nem fogja szerintem kiadni ! Én nem is várom el senkitől sem ! Vannak erre megfelelő módszerek , majd azzal kiderítik az illetékes személyek !
En azt hittem meg most is ugy van. 2008ban nagyon nehez volt regisztralni. Minden nivket visszadobott, amit akartam reggelni, szerintem egy honapot is varnom kellett a nickemre. En telon nem lattam ket nev kozott kulonbseget. Nem tudom elkepzelni, hogy pny mas nickevel ilyen gagyisagot csinaljon
Amúgy ha megnézed a weboldal forrását (Ctrl+U) és rákeresel a xyiox-re, majd a xylox-ra, akkor már egyértelmű neked is, ott alapértelmezettben talpas betűkészletet használ a böngésző.
De magán a sima weboldalon is kereshetsz így, a xyiox -ra ott is rátalál.
NUTEX Investments Plc. - részvényesek topicja