"Sallai R. Benedek cáfolta azt a kormányzati állítást, mely szerint az atomenergia lenne a legolcsóbb áramtermelési mód. Azt mondta, programjuk a 11 forintos paksi árammal szemben 0 forintosat kínál. "
A következő ígéretében az LMP-től megkapjuk a örök életet is? Mert azt már a kétfarkúék benyúlták!
link
"Lerángatták a lépcsőn a 444 tudósítóját, és elvették a telefonját a Fidesz konzultációs fórumán
Csütörtök délután kollégánk, Halász Júlia videóriportot akart készíteni a
Fidesz konzultácós országjárásának budapesti állomásáról. Ezt az
eseménysorozatot múlt héten jelentették be,
Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató azt mondta, 120-130 helyen
tartanak nyilvános fórumokat országszerte a nemzeti konzultáción feltett
kérdések témájában.
Csütörtökön Simicskó István honvédelmi és Varga Mihály gazdasági
miniszter tartott fórumot a XI. kerületi Budai Ciszterci Szent Imre
Gimnáziumban. "Leültem az előadóteremben és vágóképeket
készítettem, majd három fiatal férfi felszólított, hogy menjek el, mert
regisztráció nélkül nem lehet forgatni. Kérésem ellenére nem mondták el,
hogy kik ők, Ludányi Attila önkormányzati képviselő lépett oda,
megígérte, hogy bemutatnak a szervezőnek Szabó Lászlónak" - írta le a
helyzetet Júlia.Szabó László az újbudai Fidesz tagja, az önkormányzat kabinetvezető-helyettese.
"Szabó László pedig a karomnál fogva lerángatott az emeletről és az
épület előtt folytatta a fenyegetőzést. Több kollégája vagy barátja is
körbeállt és azt mondták, hogy csak akkor kaphatom vissza a telefonom,
ha előbb megmutatom nekik a kamerámat. Folyamatosan fenyegetőztek és
megpróbáltak megfélemlíteni. Körülbelül 10 percig kértem, hogy adják
vissza a telefonomat, mindannyiuktól többször segítséget kértem."
Júlia leírása szerint a jelenet így folytatódott:"Mikor elmondtam Szabó Lászlónak, hogy úton van a rendőrség, a fotóimat kitörölte a telefonomból, és visszament a rendezvényre." "Sz@rháziak.
"Ezen vitát lefolytatni nem érdemes, mert azt nem mi döntjük el, ha nem így van nő a portest hajnalóság azok között akik nem politikai alapon döntenek."
Mondom ERRE volt felhúzva a 2006-os kkampánya a fidezsnek. Tudod a rossszabbul élünk mint 4 éve. a te törvényeid szerint akkor a protest szavazatok alapján nyernie kellett volna a Fidesznek. Mégse nyert.
Persze hogy nem én vagy te számítunk. De hogy mennyire érdekes hogy Mennyire ÉRZED jobbnak vagy rosszabbnak az elmúlt éveket mutatja hogy 2006-ban se érezték az emberek azt amit te mondasz ( hisz te mondtad akkor leváltották volna a kormányt ).Szóval vagy egyik igazságod hamis vagy a másik. én véleményem hogy sokan látszat éltek jobban. 2002-2008 között a magas költségvetési hiány miatti osztogatás miatt, 2010 után a magas EU támogatások osztogatása miatt. Mindkettő külső finanszírozás, ergo nem az ország termelte ki. Ezért zt monddom hogy a nép folyamatosan jobban él ( illetve hát a "nagy döc" azért ott volt 2008 és 2010-nél ) csak éppen nem a kormányok érdeméből hanem a külső környezet miatt. Ezért ez látszat jobblét ugyanúgy 2006-ban is és most is..
De pedig ezt mondod. Persze az a Pesti aki fideszes az nem. Az hazafi. Bárki aki Fidesz ellen van az vagy zsidó értelmiségi vagy ballib. Mondj nekem 2 okot amiért mondjuk a Momuntem az zsidó közösség lenne. Mert én mondjuk csak olyan támogatójukkal találkoztam aki nem az, de te biztos megkérdezted az összes többit és 51%-ban kijött hogy zsidók. . Ti dolgotok hogy azt hiszitek 80.000 tüntető az mind zsidó és nem valós tömeg van aki talán OKKAL nem ért egyet a kormány politikájával.
"Jelzőket mi kapunk..:))))"
Már bocs de csak ma hozok vagy 5 példát hogy úgy kezeled hogy vagytok ti "nemzetiek" ( már bocs de ez se kicsit sértő mert én pl nem vagyok ti és mégis hazafinak tartom magam és szeretem a hazám ) és vannak a ballibsik ( jelentsen is bármit ). Nincs se köztes csoport sem átfedés. Vagytok TI meg vannnak ŐK. És ŐK az egy homogén csoport.Mintha jobb oldali szavazó csakis fideszes lehet. Uram bocsá esetleg jobbikos bár őket nem tudom hogy beleveszed-e a TI-be mint nemzeti-ek vagy ők már kiesnek.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)