Topiknyitó: Portfolio 2017. 09. 14. 15:04

Nem akarja a gyors pénzcserénket a német-osztrák páros - Csábítja a cseheket Juncker  

Ugrás a cikkhez
Miután azt vázolta tegnapi beszédében az Európai Bizottság elnöke, hogy minden tagállam minél hamarabb vezesse be az eurót és ehhez pénzügyi ösztönzõket is ígért, láthatóan "hûtõ" kommunikáció indult el Németországban és
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-pny
-pny 2017. 09. 14. 18:08
Előzmény: #3  szivacs
#4
A bentlévők a belépéskor ezt mind teljesítették. Jut eszembe, tisztában vagy egyáltalán ezekkel a feltételekkel, leírod őket?
szivacs
szivacs 2017. 09. 14. 17:55
Előzmény: #2  airmax_2_0
#3
"No ezt gyakorlatilag SENKI SEM teljesíti" Akkor talán azt kellene megvizsgálni, hogy melyek azok a feltételek, amelyeket a bentlévők is teljesítenek most és ugyanarra módosítani a belépési feltételeket, nem azt követelni, amit a bentlévők sem tudtak betartani. Különben nyílt kettős mérce - ahogy az eu-ban szokott. Ja egyébként a dánok miért is kaphattak felmentést az euro alól?
airmax_2_0 2017. 09. 14. 15:04
Előzmény: #1  portfolio
#2
Kurcz remekül kitalálta, hogy az euroövezethez való tartozás kritériumait teljesíteni kell, és később is be kell tartani..No ezt gyakorlatilag SENKI SEM teljesíti... (legfeljebb Szlovákia, és az euró tag balti államok) Még a németek talán a folyamatosan csökkenő államadósság kritériumnak megfelelnek, így talán ők még maradhatnának...)Más senki be sem vezethetne az eurót.. (Shengenre is ezt mondta de az talán jobban teljesül...)

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek