Persze hogy ők!A Fideszesek nem tudtak elmenni még szavazni, mert napok óta a Fidesz választási programjával vannak elfoglalva.Aki pedig lassan olvas az nem is ér el annyi jó van benne. :)
Ott most van nyár.. így is brutális volt a 32-36fok 89%os páratartalommal. A rövid ruhás idő az én időm. Tavasz a legjobb évszak! Na közben végeztem. Mutatják facen a Bocskai úton is mekkora sor van az átjelentkezőknél.
Egyrészt nem repül a Fidesz, ma rengetegen megerősítik a migránspolitikájában. Másrészt én már leírtam neked, hogy ha az ellenzék kerülne hatalomra, akkor júniusban megszavaznák az EU-s központi menekültügyi politikát. Tehát amiről te beszélsz az bizonyosan nem következne be. De majd 21.00 körül már te is máshogy fogod látni a dolgokat szerintem. Természetesen nem tudhatom, hogy mi lesz az eredmény, én csak a gondolataimat írtam le. :)
Van egy kérdésem. A választási bizottságnak legalább 28 éves tapasztalata van a szavazások ügyében. Az emberek egyes helyeken 2 órája állnak sorban, hogy szavazhassanak. Hogy tud valaki ennyire pocsék munkát végezni, hogy egy sorba állít be ennyi embert? Az NVB tagjai értelmesnek érzik magukat?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül