A Bocskai úton elileg még 3-4 ezren várakoznak. Ezt hogy találták ki? 2000 fős falvakban már 2 szavazó kör van. És ott kb 1100-1200-an szavazhatnak reálisan.
Sokan azt feltételezik hogy a magas részvétel a Fidesznek rossz. Én viszont úgy hiszem hogy részben azért is vannak ennyien mert a migráns ijesztgetéssel olyanok is elmentek szavazni akik eddig még nem. Meglátjuk de én azt mondom 120 mandátumuk meg lesz kényelmesen. Annak drukkolok inkkább hogy vagy az MSZP vagy a DK ne érje el az 5%-ot de erre is elég kicsi az esély sajna.
Budai keruletben ennyo a fizetes amit irtam. Kulugyben lehet h az alap ennyi viszont sok a bonusz. Egy felsofokkal nincs kulszolgalat hacsak nem partkatona akkor alapfok se kell
A cikk írói csak azt felejtik el hogy a merényletről már kiderítették hogy NEM muszlim indítatású sőt szélsőjobbos csoportokkal sikerült kapcsolatba hozni az illetőt. és igen pszihológiai problémái voltaK és már kisérelt meg öngyikosságot sikertelenül. És persze Jens az olyan tipikus kurd név :).
ja és pénzügyi végzettsége van (főiskola) + nemzetközi kapcsolatok szakon vmi master degree-je ez ér ma 18 év munkaviszony után havi bruttó 325000 forintot a Külügyminisztériumban...
az egyik ismerősöm múlt évben poénból megpályázott egy állást a Külügyminisztériumban, legnagyobb megdöbbenésére - fél év hihetetlen bénázás után - föl is vették az alábbi kérdéssel: "Érdekli még az állás?" majd kikalkulálták az illetményét, ami 18 év munkaviszony után felsőfokú angol és középfokú spanyol nyelvvizsga mellett kőkemény bruttó 325000 forint volt... mondanom sem kell nem ezért a röhejes pénzért fogadta el végül az állást, hanem a külszolgálat lehetősége miatt...
Így van, no meg a közmunkások sem kaptak emelést, a szociális segélyesek pedig 2008-ban a 10-évre befagyasztott pénzt kapják. Ha ha, idén emeltek 3%-ot nekik!
vmi azt súgja, hogy abszolút számban se fogják hozni a 2014-es eredményeket, hisz 10 éve nem adtak béremelést az önkormányzati dolgozóknak és a kormánytisztviselőknek
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül