a 444.hu -n meg írják hogy több konvoj rendőrségi autóbuszt láttak PEst felé menni... akkor ezért mennek a rendőrök...ha gáz lesz legyen kinek megfékezni a migráns áradatot ?
Hát sajnos az a helyzet, hogy pontosan tudom. A migrációtól való félelem annyira intenzív, amennyire 2016-ban volt, amikor erről véleményt mondtak a magyar választók, és akkor a jobbikos szavazók is elmentek, akik többnyire azt x-elték, amit a fideszesek is. A Fidesz túltolta ezt a migrációs kérdést és 19-re lapot húzott ezzel a retorikával. Ezt most mondom neked biztosra még az eredmények publikálása előtt: NEM JÖTT BE. Orbánnak sok időre lesz szüksége ha politikai, jogi és erkölcsi elégtételt akar venni, mert nagyon sokan szavaznak ma ellene. És úgy mondom ezt, hogy engem bizonyos szempontból hidegen hagy, hogy ki nyer, tőlem a Fidesz is nyerhet, én akkor is jól járok, ha más nyer, akkor is. Ezek a magas részvételi adatok a Fidesz és Orbán rendszere illetve az elmúlt 28 év politikája iránti elutasítást jelzik, utóbbit nagyon jól fogja tükrözni a Jobbik és az LMP jelentősen megugró támogatottsága is. De órák kérdése, és megtudjuk... A Fidesznek a mai nap hidegzuhany lesz, meglátod.
Üdv. Képzeljétek srácok most jött egy kamionos Szerb határ felől.... azt mondta rengeteg migráns van feltorlódva a Szerb oldalon... beszélgetett a Szerb oldalon még a menekültekkel, : várják hogy mi lesz nálunk a szavazás végeredménye... na ehhez mit szóltok ?
En masfel oras sorban allok eppen pesten, keruleti atjelentkezesben. Itt jott egy lany, aki vegig allta a sort, Somigy megyei, es elfogyott a somogyi szavazolap, nem tudott szavazni
Ne igyál előre a medve bőrére. Nem tudhatod, hogy melyik tábor mozgósítása sikerült jobban. Mi az erősebb: a félelem a migrációtól vagy az utálat a korrupció miatt!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül