Ezt még te sem látod így, csak nem tudsz kijönni hülyeségből. Mindenki humanista csak a mennyiségben vannak különbségek. Ezért nem is tudod magad igazolni ellenzéki véleményekkel. Tudod amit átélt az ország és mindenkinek vannak a fejlett országokban is ismerőseik, esélye sincs sekinek úgy nyerni egy választást, hogy nincs semmi mondanivalója a tömeges muszlim migrációról. Az pedig, hogy a kormányt a Genfi-Egyezmény szerinti menekültpolitikával vádolja, az gyerekes. Pláne, hogy nem muszlimokat, hanem keresztényeket fogadott be. Én legalább a te beírásoddal igazolom magam:" muszlim országból érkezett". Te viszont saját magadat hazudtolod meg: "muszlim".
Egyébként az egyéni indulók száma is jó fokmérő. 2006-ban az MDF-et 3% körül mérték, mégis meglett az 5%-a, egyéniben a körzetek 60-70%-ában tudott jelöltet állítani, a Momentum 90%-ban.
“A momentum szavazat elveszik es a fideszt erositi. Az egyutt mkkp is.” . Az utóbbi kettő biztos, az előbbi egyáltalán nem. Ahol 3% körül mérnek, az éles helyzetben meg lehet az 5, régi tapasztalat (pl. MDF 2006), főleg új párt és felfokozott szituban (pl. LMP 2010).
Nem hazudok. Képtelen vagy leírni, hogyan gátoltad volna, gátolnád meg, hogy ne áramoljon be hozzánk a rengeteg muszlim. Leírtad valahol? Mit is mondtál AKKORIBAN? Közben még kvótával is kiegészítetted volna? Júniusban közölnéd Merkellel, hogy vétózol? :)
Tudjuk, kamus: . "Phylaxa 2016. április 13. 18:43 A genfi szerint működött régen. Ha kimmentél a tranzitból valamelyik európai országba, akkor már utasítottak is el és mehettél oda vissza, ahol kiléptél. Ez a genfi." . “Phylaxa 2016. augusztus 15. 20:17 Repülőjegyet bemutatták ami Budapestre szólt végállomásnak? Neeeem? Akkor nem Magyarország volt az első ország. Ennyi. Az a Genfi egyezményt nagyon jól megfogalmazták". . "Phylaxa 2016. szeptember 04. 21:50 Vissza kell szállítani Líbiába vagy Törökországba..."
Nemcsak 2018-ban, hanem világ életemben. Viszont a humánummal nem tettem tönkre senkit. Tehát 500K-ból bizony 1000-nél többet nem fogadtam volna be. A többi vissza Szerbiába és mehet másfelé. Te mit is mondtál akkoriban? :)
“EZért aztán elárasztanád még ma is hazánkat muszlimokkal.” . HAZUDSZ. A tény ezzel szemben az, hogy te vagy migráns párti, ezért tapsikolsz annak, hogy Orbánék befogadtak 20000 kötvényes migránst és bő 4000 muszlim “menekültnek” hazudott migránst.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül