A kubatov-listázás után az emberek joggal félnek. Rákosi alatt mertél volna arról nyilatkozni, hogy szerinted szar a rendszer? Ma éppen nem visznek el Recskre, de állami befolyás alatt álló cégnél előmenetelre/pályázatnál kedvező elbírálásra ne számíts, ha egyszer kiderítik rólad, hogy nem tolod a NER szekerét. Ezt már 2010ben elkezdték, egy szaros trafikja se lehetett annak, aki nem ordibált tele szájjal a fidesz mellett. Láthatólag itt is van pár, aki csinálja a házi feladatát.
Szálasi a Fidesz retorikában, Rákosi a Fidesz módszereiben köszön vissza. Így mindketten a Fidesz színében indulnak a választáson. Biztos rájuk akarsz szavazni?
Amire hivatkozol az egy kormányrendelet,ami nem írhatja felül a törvényt,ezt 1378 szépen elmagyarázta.A törvényben pedig az áll,oltalmazott nem kaphat személyi igazolványt.Pont.Be kéne már egyszer fejezned a notoroius hazudozást.Emiatt fog ismét elbukni az ellenzék,nem kérnek a hazudozásból a magyar emberek.
Még nem fogták fel, mi és miért történt Hódmezővásárhelyen... Ahogyan azt se, mekkora bajban vannak, ha az ellenzéki szavazók tömegesen ilyen tudatosan szavaznak + hogy ilyen végtelenül primitív, ostoba és hazug kampánnyal még a bizonytalanokat is aktivizálják...
A mostani választás biztos hogy nagyon érdekes lesz... mert ugye a közvélemény kutatók mondták hogy elég sok ember volt aki megtagadta a választ. szóval ők vagy az ingatag réteg, vagy a jobboldali szavazók, vagy a baloldaliak. szóval a közvélemény kutató cégek felköthetik a gatyájukat de alaposan :D MSZP- PM -re leszek kíváncsi...ez a PM nemtudom...én egy ember sem ismerek belőle....ez egy ilyen konc csak az MSZP hátán szerintem....de igy már rizikós lesz nekik, mert 10 % -ért kell nekik menni.. eddig mindig könnyen megvolt a 10 % fölötti eredmény is egyedül... LMP -re leszek még kíváncsi... Pesten biztos hogy elérnek valamit... de vidéken ? Jobbik ugyancsak rejtély....17-19 % -ra hozza a közvélemény kutatás...de szerintem az meg túl optimista... itt a múlt héten volt állítólag valami Jobbik -os gyűlés... Egy ember jön be a kávéházba : - Jónapot..a Jobbik gyűlésről jövök éppen...csak én voltam ott :-)) ( ez egy ilyen 20.000 -es város) persze vannak kerületek amikben meg ők a jobbak jobbik :D és nyerni is tudnak ezt nem kétlem... de Erdélyből pl. egy szavazatot sem fognak hozni most...ezt Vona is belátta már... DK -ra leszek kíváncsi még...Gyurcsánytól a legtöbb embernek felfordul a gyomra ha csak feltűnik valahol... hogy lehet kiállni a nép elé egy olyan szöveggel ami szívből gyűlöli a magyarokat.... pl. ilyet mondani hogy "el fogom venni a határon túli magyarok szavazatát"...stb... Ilyen a Magyar történelem legsötétebb alakjai mondtak nagyon régen...szégyen... Kis pártok meg szerintem elvesznek : Kétfarkú kutya, Momentum, Munkáspárt, meg egyéb Független jelöltek. Fideszt meg próbálják igy a hajrában lehúzni..mindenféle botrányokba belekeverni, rámondani..mármint az ellenzék részéről...viszont a Fidesznek most elég sok társadalmi rétegben megvan az erősen kiépített pozíciója. amit ha összeadunk..meglesz a győzelem...
Tessék, random kiválasztottam egy ellenzéki pártot, hogy a gyerekeinkbe ne a gyűlölködést, rettegést és a tolvaj fidesz pártkatonák irányában kötelező szervilizmust verjék bele. Egy voks az LMP-re. Ugyanennyi erővel mehet a jobbikra is.
"A múltkori cenzúrádról már nem is beszélek,azt is letagadtad :) Ja,és milyen aranyos,hogy a fórum legnagyobb cenzúrázója, cenzúra mentesnek hirdeti a topikját. muhahahaha" . Egyetlen embert nem tiltottam és nem függesztettem fel innen. És nem töröltem senkinek a hozzászólását. Ez a ti szokásotok, deszcsakafi babosko, pampa, te jártok ebben élen. . Kár ennyit hazudoznod.
Ezt kiemelem: "A bevándorolt, a letelepedett, a menekült és az oltalmazott jogállású személy köteles az állandó személyazonosító igazolvány kiadását kérni."
"Tegnap 1378 nagyon beégetett amikor azt hazudtad az oltalmazottak is kapnak személyi igazolványt.Aztán forrással alátámasztva kiderült,hogy hazudsz" . "A bevándorolt, a letelepedett, a menekült és az oltalmazott jogállású személy köteles az állandó személyazonosító igazolvány kiadását kérni." . Forrás: ugyintezes.magyarorszag.hu, hivatalos KORMÁNYZATI OLDAL. https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410010/Szemelyi_okmanyok20091202.html?ugy=szemazig.html . Nektek lételemetek a hazudozás?
"Vicces, kétpofára szidtok mindent és mindenkit, de egyikőtök sem mer beleálni, hogy kire és miért szavaz." . Talán olvass is, ne csak írj. Többen leírtuk ide, hogy a legerősebb ellenzékire szavazunk.
Vicces, kétpofára szidtok mindent és mindenkit, de egyikőtök sem mer beleálni, hogy kire és miért szavaz. Na ezért tart itt az ellenzéki káosz, még a pártotokat is szégyenlitek.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül