már megint az ovi műsor - nem de nem de nem de nem és mindig eggyel többször nem bibí szóval azt írtad, te is csak megállapítást tettél. pedig nem, mert kérdeztél. mondjuk miért pont ezt ne tagadnád, nem lenne logikus
93-94 előtt ha te találsz 40%-os fideszt kapsz egy Nobel díjat. 1990-ben mdf, szdsz volt a két legnagyobb párt a parlamentben. Látom még megse születtél akkor.
Lebőgtél, de nagyon. Nincs előző nickem, de mindenki magából indul ki. Én már akkor is szavaztam, amikor csak egy országos listára lehetett szavazni és a Szavazz a Hazafias Népfront jelöltjére volt a jelszó és 90% felett volt a részvétel a szavazáson, mivel ha nem mentél el, akkor utólag megkerestek. Nagyon fiatal vagy te még az észosztáshoz.
"A középiskolás színvonalat sem üti meg a hozzászólásod, direkt nem írok gimnáziumit." Ezek a mondatok már ismerősek az előző nickedtől. " Egy új párt 4-5 hónap alatt nem lesz kormányváltó erő." Hány éves vagy kicsi huszár? Éltél 1993-94-ben? 40 valahány százalékos fideszből lett 7%. A nagy kérdés, hogy van e igény a fidesz elzavarárásra.
A középiskolás színvonalat sem üti meg a hozzászólásod, direkt nem írok gimnáziumit. Egy új párt 4-5 hónap alatt nem lesz kormányváltó erő. Ez a nagy hülyeség, de te valószínűleg még csak fütyiszt tudod markolászni a gondolkodás még nem megy.:)))
Szóval szerinted nincs sok kiábrándult fityesz szavazó, aki csak a nem létező alternatíva miatt szavaz csak a fityeszre? Egész hamar kiderül a választások után, hogy mire megy Márky Zay majd az új pártjával.
Már bocsánat egyszer aztmonta Vona nem nyeri túl magát a Fideszen akkor LEMOND.. Ez tiszta beszéd egyébként. (osztán én kapok ezért minusz) no látja majd meglátja..::)))
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül