"a nyugati vilag recseg-ropog" . A komcsiknak is pont ez volt a szövegük 40 évig... Aztán láss csodát, a nyugat él és virul. Mondjuk a komcsik is, csak átvedlették magukat Fideszesnek.
"a csőcselék beszabadult Európába és Magyarország nem akar ilyenné változni, ezért erős Miniszterelnökre van szükség, aki kiáll a nemzeti érdekekért" . Ez csak a duma. A valóság: . Orbánék folyamatosan fogadják be muszlim országokból a “menekülteket”, felső korlát nélkül. Idén csak az első 2 hónapban közel 200-nál tartanak. Ebből 1000 felett lesz idén is... Ciklus végére meg újabb 4-5000 a már befogadott bő 4000 muszlim “menekült” és 20000 kötvényes migránson felül. . Nem Soros, nem Brüsszel, nem az ENSZ, hanem Orbánék fogadják be! . A tények makacs dolgok. Csak idén az első 2 hónapban már 191 “menekültnél” tartanak, 98-99% muszlim országból. . http://www.bmbah.hu/images/statisztikak/180327%20BMH%20Statisztika%202018%20február.XLS (7., 8. munkalap) . “...a külföldi menekültként vagy oltalmazottként a jogszabályban meghatározott korlátozásokat kivéve a magyar állampolgárokkal azonos jogokat fog élvezni. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal számos támogatást és segítséget nyújt a menekült illetve oltalmazott státuszt megszerző személyeknek, annak érdekében, hogy az elismert személy minél hamarabb beilleszkedhessen a magyar társadalomba.” . Ezt se Soros, vagy Brüsszel, vagy az ENSZ írta, hanem Orbánék hivatala. . Miért hagyjátok, hogy Orbánék így átverjenek titeket?
atyavilag ilyen surun, igy egybe, meg nem olvastam soha OSSZEFUGGES GICCSET minden szo ertelmes a szovegben magasabb szinten ez mar csak a mondat logikai szerkezeterol mondhato el viszont a valosaghoz valo kapcsolodasa sorozatos geller
Elolvastam... mindenki a saját belátása szerint dönt. Én nem voltam tagja soha egyik pártnak sem...szerintem nem is leszek. mindig jobboldali volt a mi családunk. Dolgozni kell keményen és felfedezni az adódó lehetőségeket, a sült galamb nem repül csak úgy magától a szánkba. Én azt vettem észre hogy akik még most is panaszkodnak hogy ez nem jó meg az nem jó..azok úgyis állandóan csak panaszkodnak, mert tehetségtelen emberek, lusták, nem akarnak dolgozni, nem törtetőek, azoknak bármelyik párt is lesz hatalmon úgysem fog az sem megfelelni. Az én hitvallásom hogy keményen dolgozni kell - állandóan megállás nélkül, fifikásnak -ötletesnek kell lenni, mindig menni előre és küzdeni az előttünk álló akadályokkal és akkor eléri az ember a célját. Másik részről meg igenis migránsválság van Európában már. A sajtószabadság nálunk sokkal nagyobb , mert a nyugati sajtó eltitkolja bevándorlókról szóló híreket. terrortámadások vannak, már nem lehet szabadon leírni a médiában amit az emberek gondolnak, az interneten bárki leír valami migráns ellenest máris kitörlik vagy a rendőrségi ügy lesz belőle... a csőcselék beszabadult Európába és Magyarország nem akar ilyenné változni, ezért erős Miniszterelnökre van szükség, aki kiáll a nemzeti érdekekért...ez jelenleg Orbán Viktor. Most nem 4 évre választunk hanem 40-50 évre előre. Ezt kell belátni mindenkinek.
kb. az EU integráció (ehhez kell a migráncsok által képviselt külső "fenyegetés") és az interkontinentális integráció (ehhez kell a brexit) elmélyítése előtt állunk
kicsit nezzunk mar korbe erzekeljuk a valosagot! . a nyugati vilag recseg-ropog az egesz egy globalis szervezett bunozes . uj vilag kozeleg arra kell felkeszulni, hogy a kialakulo erovonalakhoz minel kedvezobben idomuljunk . a hazai baloldal a regi vilagra van berendezkedve ha az orszag oket visszahozza a hatalomba...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül