A migráns témát bevállalta és következetes. Az ő vétója kell oda a libagyűlésbe. Ha nem sikerülne, akkor tök mindegy. Minden megy a levesbe. Ok, köszi a válaszodat, ennyi érdekelt!
“Nem is olvassa el a honlapot, amire hivatkozik. 2017-ben: 1300 ember maradhatott, mint oltalmazott vagy menekült. Idén pedig még a 100-at sem érte el.” . 1. Tavaly 1300. Ezt írtam lent? Ezt. . 2. Idén már közel 200-nál tartanak. Ezt írtam? Ezt. . 3. Ha megnézed az elmúlt éveket, összesen 4000 felett járnak. Ezt írtam? Ezt. . Nem semmi a tájékozatlanságod. Az meg mégdurvább, hogy még ha be is másolják nektek a hivatalos statisztikát, azt is le akarjátok tagadni!
Oké,és mi lesz utána? Az ellenzék egyetlen programja abban merül ki,hogy "bármi áron leváltani Orbánt". Szél Betti többször nyilatkozta nem is akar a kormányzásról beszélni a többi ellenzéki párttal,mert azt majd akkor kell ha leváltották Orbánt. :) Ez valami rossz vicc,és csak az ellenzék totál alkalmatlanságát bizonyítja...
Szerintem a diáktüntetések az okatásról szóltak. Értelmezd a beszédeket, és majd meglátod.
Törölt felhasználó2018. 04. 01. 17:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tüntetések mindig lesznek,nem volt még olyan kormány amelyikkel mindenki elégedett lett volna.Ugyanakkor elképesztő mennyi diáknak átmosták az agyát az ellenzéki médiumok,véleményvezérek,Soros álcivil szervezetek. Ezek a tüntetések nem az oktatásról szólnak,hanem kizárólag politikai szembenállásról.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül