Öszintén sajnálom az asszonyt,de talán esetleg Téged még jobban. Hát igen! Az a jobb kéz mégis csak ügyesebb. Kérlek hidd el,egy pár napi fácános-budis edzés után a balkezes is épp olyan ügyes lesssssz. (ez csak vigasztalás) A doki nőjét csak akkor javallom ha tényleg "túl gyanús az ajtó becsukása". 😉
hát nem egyszerű az élet ilyenkor! Nejem eltörte a jobb csuklóját még az év elején és szentségelt eleget ...:) Azt mondták nem kell műteni, csak 30 fokos eltérés lett...hmm ! Na azóta se jött rendbe teljesen és szívok most! Tészta dagasztás, konzerv nyitás, sűrűbb kaja keverése, krumplipucolás!!!!! és sorolhatnám, de még a műanyag ajtó ki/be zárása is gond sokszor! Porszívózást meg se említem, de már kezd gyanús lenni a dolog!:) Lehet el kéne csánkázni a doki feleségét....:))
Hát Fu, majd besz@rtam a röhögéstöl.Az asszonynak ki is adtam ukáznak - sürgössen be kéne szerválni a klotyóba egy balost pappert is me hogy kilehessen próbálni.Bár attól tartok hogy a balkezes fácán jobban müködne a se....m partján. 😂😉 +++++++++
az időjárásban csak az elmúlt 30 évben óriásit fejlődött a"jövő" megmondása. És most már természetesnek veszed, hogy szinte helyre pontosan (a fejed fölé) mondja meg hogy 2-3 nap múlva milyen idő lesz. És ma már zokon veszed ha az előrejelzés "téved". Ezt csak azért mondom, hogy van egy terület, ahol létezik a közeljövő elfogadható pontos megmondása. Az igaz, hogy bármilyen más területen nem létezik még csak közelítőleg hasonló pontosságú előrejelzés.
Szerintem ez nem pletyka.... Ha megnézzük,hogy a Kubatov Fradi pálya szomdeja a telekom illetve fociban is részt vesz Nekem egyértelmű hogy csak a telekom lehet a magyar állam mobilcege .. nemsokára Lölő papír lesz
Mtelekom