gondolom Bif ANY tkérded azokat nem követem a telekomot meg nem is találgatom egyelőre mert nem érti senki ha termel évi 60mrd casht akkor miért toporog itt az árfolyam forgalma jelentéktelen , gyakorlatilag oda teszi egy nagyobb szereplő ahova akarja egyébként a várható fordulást nem érdemes találgatni, inkább észrevenni kell és akkor lépni , a csárton rajta lesz Kexelo hátha feldob valami várakozást a szomszédba láttam kérdezted Tőle is
Több instrumentumban voltam idén mint ők egész életükben... Tavalyi APP ralliban tőlem is kaptak, mert én nem vártam 1200ra (azt sem):-))))) MTEL egy, azaz 1 szelete a tortának! Mondjuk idén nem éppen csokisnak néz ki, lehet más van benne, de majd teszünk rá tejszínt, vagy kibaxxuk a cukrászt. Még nincs eldöntve.
Az ETF-ek mellett a jelenlegi részvénykínálat bővítésével 6 új európai vezető részvény, az ALLIANZ, a DEUTSCHE TELEKOM, a HENKEL AG PREF, a MÜNCHENER RÜCKVERSICGHERUNG, az SAP és a VOLKSWAGEN PREF is elérhetővé válik a BÉT-en.
270-et ért osztalék nélkül. Most 5 év alatt kifizeti a különbözetet az évi 25Ft osztival. ~100 pöttyel lejjebb van lassan, mint 1 évvel ezelőtt. Ennyire nem szhar a helyzet. Duplaaljra számítok, de majd a piac dönt. November környékén vártam volna egy jó beszállót itt... fax tudja hogy lesz. 1. Pakk 397 átlaggal a mikulás zsákban ;)
Mtelekom