nem adják, csak majd egyvalaki visszanyomja, majd ha a vevő kifogyott, jön ez a b.... és visszatolja ugyanoda, ahonnan elindult...na ezért nem halad sehova,
na remélem elhitted az "értelmes"-eknek, hogy mi van...most pont az van...adják a rossz hírre , mint a h.ly......ja persze....a baj csak az, hogy ezt a papírt veszik...közben meg egyvalaki azonnal tömi vissza....
Nem pletyka a kivezetés a Ny-i tőzsdéről. Belül továbbra is komoly gondok vannak a túlméretezett exmatávnál, tovább folyik majd a létszámleépítés is. Az eredmény tervek módosítására kényszerülnek erre már volt utalás a felső vezetéstől, és így tovább, a vizsgálódás, az csak tejszínhab a tortán.
benne van a pakliban, de ez nem az...Te Magad írtad: "néhány elcsípett pont reményében"...na most ez nem az...675re folyton visszaállnak...ez nem néhány 10K, és nem reménykedik néhány pontban se shortra, se longra... a remény érdekében shortra simán 676 ra állna be, longra meg eladni 676ra állna be ugyanúgy, hisz nem az a célja, hogy egy alig mozgó piacon minél kevesebbet nyerjen, ráadásul a hangulat függvényében simán meglehetne a 676 shortra is , eladásra is...sőt, ha nem játszaná ezt valaki hetek óta, akkor már jóval feljebb lennénk...dow 9980ról, otp 450ról jön fel...telekom visszaesik...
Több fórumos is van ( csak a jéghegy csúcsa) , aki néhány 10000db telcoval játszik néhány elcsípett pont reményében ( mind long , mind short) !
Ezt látod Te , amiből valami furcsa öntögetőt vizionálsz !?
én már megkértem sok mindenkit, hogy ne engem szapuljon....hatalmas "értelem"-re vall maga a kérdés is, hogy ugyan mondja már meg valaki , hogy mi történik itt, mikor minden felfele megy, mitől esik a telekom...és az értelmeseket kérdezném...haha
persze, hogy ezért adják kb 100 milliós forgalommal naponta....haha, ha ezért adnák, már rég 400 alatt lenne kiugró forgalommal, mert mindenki szabadulna tőle....itt meg összesen egy ember adja, meg pakolja a 675öt....azért van egy kis különbség....csak biztos a rengeteg "értelem"-től nem látni!!!!
Hi!
Ügyészségi nyomozók DT székházban, vád 8 felsővezető ellen, jelentős mennyiségű lefoglalt irat stb. MT korrupciós ügyeivel kapcsolatban+ pletyka az okt.1.-én történő NY-i tőzsdéről való kivezetésről!!!
már bocs, de ha ez neked nem egyértelmű, akkor te is azon "értelmes"-ek közé való vagy, akiktől választ vársz....és itt az értelmes nagyon idézőjelben van ám....
a sok "értelmes"....meg te sem tudod, hogy ugyan mitől esik a telekom emelkedő trendben....mert te annyira nagyon "értelmes" vagy....fogalmad nincs az egészről!!!meg az "értelmes" társaidnak sem...csak néztek, meg hallgatok , hogy mi van, meg miért, közben f.ngotok nincs róla, hogy miért is....
Meg tudja valaki mondani, ilyen átemeneti longtrendben mire adják ezt ennyire?! _Nem igen követtem az elmúlt napok eseményeit a telkonál, csak azért kérdem.. volt valami kiba rossz hír?!
(Előre is szólok, hogy worfika véleményére nem vagyok kíváncsi, a többiektől, azaz az értelmesebbektől kérdezném....)
úgy is van 674 gyerünk...gondoltuk....megint egyedül a telekom esik, azután , hogy már 2 hete minden emelkedésből kimarad, vagy visszaesik....otp, mol jó kis plusszban , telekom lassan eléri a -1%ot ha így haladunk, és nyilván így fogunk, hisz erősödik a vételi oldal, 675 meg pakolva van folyamatosan...na vajon mi következhet....
Mtelekom