palikám én ezt a danánál éreztem 12-nél...ott láttam be...:) és vettem hitelre is annyira beláttam...:) volt is ne mulass h accept zenekaros példájánál maradjak...:)
mondjuk jobban álltok mint én olajjal, szóval...:) akár maradhattam volna a molnál is...:)
Nem rántották szokas szerint vissza, 200 on volt elsőnek az h tele lett a konyv onnan pattant is reggel. Kivételesen beültem elé egy kis időre. Én is várnék egy 20k alá szurast.
látom accept, elkerekedett szemekkel figyelek és olvasom a fórumot, elképesztő ezt látni ahogy kereskedtek, muki ugyanúgy szidja 20 felett, mint tette 11.000-nél...hihetetlen ezt kívülről látni, pali is adta volna 19-en imával, tokkal vonóval, most 21-en se adta, te megfogadtad, le is írtad ide h 18 felett nem kereskedsz mollal, én tartom egyedül, mert h én is leírtam...:)
Adja, mert tud valamit.
Tudott a cezről az is, aki 25000-re feldobta és hírré tette a célárat... vegyetek csak, birkák, és ha jól betankoltatok, eladok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.