érdekes volt a reggel. mindenki a partvonalra állt. Aztán benéztek a pályára mi legyen? Áhh kezdjünk el vásárolni ez nem esik tovább. aztán most itt tartunk.
A tegnapi záróban eladottból ma 13930-on visszavettem egy keveset, amit 14120-on eldobtam, mivel tovább nem tudok gép közelben lenni. Többieknek jó szurkolást!
405/406 tartva... a többi eladva a mai belevétellel együtt... majd kiderül mi lesz, de sztem tegnap kapott egy iszonyatos seggberúgást a kómás állapotból...
a másik accept még a másik topikos témához ha mindig tudsz új tőkét bevonni az király, ugye ez azért keveseknek adatik meg, h évente milliós nagyságrendben friss tőkéjük legyen, ezzel gyakorlatilag kihúzol egy jó csomó kockázatot
Az Interpol ujra befogadta Hernyo korozeset....ez a baj..
Horvath nem enged. Senkinek nem kell az Ina,csak a Molnak....kurva sokat koltott ra. Hihi
EZEN VIGYOTROGNAK a szomcédok.)))
Csodálkozom letették azt gondoltam megy tovább!
De most ,hogy vissza húzták ilyen gyorsan napira is jó lehet.
De mégis azt gondolom mindenkinek jó lesz a papír,aki vásárol most vagy később annak is!Kíváncsian várom a zárót messze van még!
Hajrá minden spekának!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.