Nem tom feltünt é, de nem én szóltam hozzád, se a nagyon nagy Zsolthoz. Ha vissza szólok akkor meg sértődtök. Volt itt egy igazi hülyegyerek OTP Bankár nick névvel, na az volt még ilyen hozzámszólós... most épp kesereg a 4800-as OTP-jével
Elnézve a cuccot, itt is a csütörtöki EKB döntésre vár az eladónk, hátha megjön itt is a vételi kedv s nem kell beborítania 10600 alá. Addig eladja azt a keveset amit tud.
"Szeretem mikor tudod...kinek milye van, pedig csak a sajátoddal kéne törődnöd"
szövegértelmezés birtokában megértenéd, hogy, az indoklások és a beszállók-kiszállók az érdekesek egy ilyen fórumon, de sebaj, még mindig bepótolhatod, hiszen tanulni sosem késő.
" főleg szarul kinéző számláddal"
A számlám egyáltalán nem néz ki szarul, már többször említettem, hogy év végén kétharmadnyi készpénzen ülök és nyárig több lesz, mint amennyi 14K-n van. A dt hozam pedig szintén a kp-t növelte. Tehát kis matek alapján máris rájöhettél volna konkrét számok nélkül is, hogy hülyeséget beszélsz.
Mire gondolsz kedves druszám? Melyik múltkorra? Hány éve is volt? Mutass nékem légy szíves olyan tőzsdével foglalkozó egyént akinek soha egy évtizeden keresztül nem volt bukója, természetesen magadon kívül, mert te vagy az egyetlen aki nem bukott a tőzsdén és erről papírja is van....
dt-ben ellinek kevesebb hasznat veszem mint a konyvnek. napon belul atlag 200 pont ingadozas van. Ellit a zaroarakra huzod, tehat trendet es lehetseges fordulokat keresel, ez dt-ben nem igazan segit.
Zsoltika, vegyél már vissza az orcádból, ha jól emlékszem nemrég még olyan realizált bukód volt, hogy az államháztartást helyre lehetett volna tenni belőle...
igen....lehetséges...de annyira kiszámíthatatlan lásd telo még pénteken 325 is volt már ötezer darabom volt hitelre szintén mondom most ezzel is mi a szart csinálok és lám a semmiből....ha ügyesen adok 341 el tudtam volna adni...de nem tudsz ügyes lenni mert már a saját szemednek sem hiszel....mert ott van h fél pillanat alatt leboríthatják...képtelenség ami kialakult a béten....semmi támpont nincs...teljes vakság...szerintem
Ötösöm van, de engem nem zavarnak a pufferek, sőt segítenek a spekában, TA alapon kereskedem némi nemű tapasztalattal. Szeretem mikor tudod...kinek milye van, pedig csak a sajátoddal kéne törődnöd, főleg szarul kinéző számláddal
Nagyon hajaz a mozgása a telo 2012-es év eleji mozgására, amikor a decemberi picsa 515-ről január elejére leesett 480-ra majd ment 580-ig egyhúzóra több, mint 20%-ot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.