bosszant, hogy idejekorán kiszórtam :), ill. elég sokat emelkedett, bár lehet 3. péntek is játszik, ill. lehet hétvége előtt kiszórják, az oroszok miatt?
LOL, én beszoptam :), tőkeáttétellel volt pakkom, az elmult napokban a felszurásokban kiszórtam...ma a maradékot 390en , visszavettem egy kicsit 220on, elment 315ön...ha tartottam volna a pánik közben is most jobb lenne... de ezért szép:), most nem merek belevenni, pedig két hete ez az árfolyam is ajándéknak számított volna...
csak minden harmadik nap fognék napi hétezret tisztán az havi 70.000 másoknak annyi a nyugdíja...persze nem neked mert mint tudjuk te nagybüfi vagy...és telekoma...
"Miután tegnap maga Vlagyimir Putyin orosz államfő közölte sajtóértekezletén, hogy minden vádat ejtettek az ország egyik leggazdagabb embere, Vlagyimir Jevtusenkov ellen és szabadon bocsátották, az oligarcha vállalata, a Sisztyema papírjainak árfolyama csaknem 150 százalékkal emelkedett a moszkvai tőzsdén."
kemény...
"Miután tegnap maga Vlagyimir Putyin orosz államfő közölte sajtóértekezletén, hogy minden vádat ejtettek az ország egyik leggazdagabb embere, Vlagyimir Jevtusenkov ellen és szabadon bocsátották, az oligarcha vállalata, a Sisztyema papírjainak árfolyama csaknem 150 százalékkal emelkedett a moszkvai tőzsdén."
kemény ...
kemény...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.