na de ki a fasztól szerzik be ruszkik majd ez a kieső zöldségeket? Kinaiaktól?
Igaz ezzel Putyin már nem foglakozik. Pusztuljon az oroszok immunrendszere.
Akkor meg majd a gyógyszergyártók (pl. richter) profitálhat belőle a több beteg/gyógyszerértékesítés miatt:)
Most még a qrva nagy népszerűségnek "örvendhet" putyin, de meddig, mert hamarosan jönnek a megszorítok, nélkülözések, s akkor rossz vége lehet a dolgoknak nem csak náluk, hanem szerte az egész világban.
A paksII-ért, no + a f@sz-szopásért cserébe tőlünk vásárolhatnának mindent.
borzalmas amit Oroszország elkövetett (a malajziai utasszállító)szörnyülködve nézem mik történtek amíg nem voltam itthon.Nagyon messzire megy Putyin,az a baj hogy szerintem ebből háború lesz.ez nem adja fel ukrajna kell neki,szankciók Putyinnak? Jót röhög egyet ,majd nem sokára halljuk megint milyen katasztrófát csinálnak a szakadárok válaszul.
igen én is reménykedem hogy a mol visszamegy 12000-ig.szerintem a telko elég gázos papír(ez csak az én véleményem) énis megszívtam vele 500-nál azóta nem veszek bele.
hát még az is gázos mert ha nem vonom le az osztalékot 430 lennék nullán...(ha a telo elmenne minél előbb 430ig az sokat segítene rajtam v a mol 12000 fölé...
nem csak a tőzsdére írtam ezt ,mindenre a magánéletre is ,én ezt tapasztaltam hogy nem szabad nagyobbat vállalni mint amit képes vagyok megtenni,finanszírozni,elérni.
nem szabad többet felvállalni mint amit képes az ember teljesíteni.Sokan nagyot akarnak ,sokat vállalnak ,többet mint amire képesek és ez okozza a vesztüket. Én kicsivel is megelégszem de az biztos.
nem szabad többet felvállalni mint amit képes az ember teljesíteni.Sokan nagyot akarnak ,sokat vállalnak ,többet mint amire képesek és ez okozza a vesztüket. Én kicsivel is megelégszem de az biztos.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.