Horvátország lehet a régió energiaelosztó tranzitközpontja
Hvg.
Lehet ezért olyan érdekes az Ina
Még mindig tartom,hogy nem lehet egy mol ilyen olcsó,hiszen szinte uralja a régiót!Amcsik szét shortolják!mit keres az amcsi külügyminiszter horvátoknál!Ez európa....
Megnéztem s lehet aznap valóban volt valami Msci átsúlyozás is, 2013-11-26.
Arra emlékszem hogy csak záróban lett 13595, előtte 13800 alá nem ment. Ezzel sikeresen kiütötték az akkor 136xx-s long certit. Látható hogy másnap 13800 fölött lavírozott szóval ez nem kicsit volt szar helyzet nekik, véletlen? 14200 is meglett azután. Nem lepődnék meg hogy ha megint a TL14-s certi 11765-s kiütése fölé keverednénk megint.
Szabi magyarázd már el a certidet mert nem értem...írod h kiütötték de nov 26.-ai árfolyam számít majd akkor hogy...?
ha nem akarod itt akkor bluebalu@mailbox.hu-ra írjál csak írd meg ide hogy oda írtál akkor megnézem...érdekelne...meg az is h szted mi vezetett idáig illetve hogy próbálod feldolgozni...? ugye a legdurvább h pár hónapja ott fordult pont és úgy tűnt oké és most hirtelen a semmiből vissza....végig azt érezhetted h megnyerted a meccset...óriási mákkal...aztán 400 ponttal is alávitték hirtelen...szinte hihetetlen a történet...
üdv mindenkinek! délután míg nyírtam a füvet... eszembe jutott a múlt őszi MSCI kitárazás.. ugye emlékszik még mindenki! /már aki../ mindenki csak ámult mekkora Mol pakkot szórtak ki, és ültek át oti-ba, meg Ricsibe. senki nem tudta miért vállallnak ekkora buktát fel.. Biztos AKKORA bukta volt nekik?!? naggyon kiváncsian várom az idei őszi MSCI átsúlyozást. Lefogadom ők fogják megtépni a Mol-t!!!!
...bocs azért amit most írok: én tőzsdézek-nem politizálok, a foci miatt még senkit nem dobtam ki az ablakon (nem érdekel)...(a tőzsde miatt sem)...amúgy bírlak:)...mit mondjak? Jó éjt! Léptem....pozitív gondolkodás!!!!!!!:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.