Igazság szerint eleinte nagyon nehezen bírtam, néha szét tudtam volna verni valamit, ha buktam. Most már sokkal könnyebbem veszem, megtanultam kezelni a helyzeteket, meg a buktákat. Mondjuk eddig többet kerestem, mint buktam ( mindjuk a molly most beszívatott rendesen ), úgyhogy ez is segít.
Mostanában sokat dilemmázok a 15.000-en. Akkor viszont realizálni kellene a mínuszt:( Az a baj, hogy szinte megjósolhatatlan hol fordul, ezért bizonyos szinten már bele kell venni. Már évek óta nyomom a tőzsdét és rá kell jöjjek, hogy nehezen bírom a pszichés nyomást, ha naponta olvasgatok. Most egy kis tőkével még OTP beszállóra várok, aztán megpróbálom kibírni, hogy ne nézzem a híreket. Te hogy bírod?
:):) naná! Én itt tök jól érzem magam! Mért mennék máshova??? :):):) Más: Múlt pénteken belevettem egy pici 420-on, szerintem ma elindul fel, tekintve, hogy ciprusnak sikerült megegyeznie a trojkával! A happy csak átragad ide is... remélem a telóm is megindul végre rendesen!
Na ma realizáltam a 401en vett telom egy részét, és vettem egy pici mollyt, de tényleg keveset, meglátjuk. A többi telom már tartom osztiig... remélem nem bánom meg!
Na gyerekek belevettem, de csak egy picit!! Realizáltam a 401 en vet telom egy részét ma 410, és abból... de tényleg csak egy picit vettem... meglátjuk:-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.