Persze ma is megérkezett kedvenc eladónk, de ma siethet haza, mert 500-as helyett 1000-es pakkokat rak be 17.1-re.
Csodálatos a BÉT, hihetetlen ügyességgel bekkel ki minden emelkedést.
én bízom a mollban...bár a 18 460 as bekerem nem oly fényes(költségekkel együtt) korai volt az első legnagyobb pakk vétele...sajna...mindig nagy pakkal indítok pedig pont kicsivel kéne...ezt kéne megtanulnom persze ha bejön akkor jó...de nem jött akkor viszont szar...bár sajna sokan vagytok jóval feljebbről...de szarban mindent szarnak állítanak be mert olcsón akarnak venni...lesz ez még bőven 20 felett...célárcsökkentés...nevetséges...
A klasszikus shortolás helyett én ellentétes irányú certikkel szoktam fedezni a pozíciómat. Ott is megvan a tőkeáttét, és nem kell a zárás miatt aggódni.
Azért gondoltam erre a kombinációra, mert sejtettem, hogy még lefelé fog menni egy kicsit, de nem akartam volna bolygatni a longos pakkomat.
Törölt felhasználó2012. 04. 17. 19:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
én úgy tudom hogyha pl van molod longra akkor előbb eladja ami van longra és úgy tudsz csak sortolni csak akár napon túlra is...ha van longra részvényed akkor marad az h eladod bukóval és visszaveszed lejebb...ez is sort...persze csak ha lefele megy
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.