Longolok még tegnapról. MOL-t.
Bár egy kicsit elbizonytalanodtam, olvasva a ma reggeli 8.12-es hírt.
Lehet, kár volt tegnap kiszállnom Ricsiből, bár mit mondjak - ez a cikk elég vérszegény, ennél nagyobb ovációt vártam. Mindenesetre nem sokat húzták az időt, ezt a bejelentsét február végére várta a piac.
A vaterára 4 éve regisztráltam, az sem volt túl egyszerű, de azóta nem tudtam magam rávenni, hogy kiigazodjak a túlbonyolított felhasználási feltételeken.
Aha... :-) Most már értem ! :-)
Az annyi mint... az is megvan egy hónap alatt 180K ! :-)
De hova tud ennyi göncöt elhordani ?
Nekem sem kicsi a gardrób szekrényem (egészen pontosan 4,5 m hosszú és 2,5 m magas, és lassan egy gombostűt sem lehet betolni, úgy tele van), de a tartalmának mindössze 20 %-át tudom értelmesen használni !
A gyertya az SHOOTING STAR, emelkedő trendcsatornában képzelem el, a támaszvonalát a két alsó ponttal már meg lehet rajzolni, a gyertya negatív jelentése miatt, ha lefordul holnap akkor egy párhuzamos fölső vonalat is kapunk. A hullámokból esetleg később egy elliot is kialakulhat.
Ha azt nézem, hogy a MOL 20,500-ról fordult le, a hosszú alsó kanóc által próbálták lenyomni, de ennek nagy részét visszakorigálta, meg ahol megfordult oda visszatér, a görög megegyezés híre +500 foritod már holnap is meglehet. Én sem félek az OTI-tól 4180-t már többször is nyaldosta én meg 4110-n vettem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.