Q3 jó lesz, szintén rekord esélyes, Q4 lehet rosszabb, ha lesz 4. hullám, de az egész év ettől függetlenül jó lesz. Ha nincs az alapítványosdi, már 3000 felett lennénk szvsz.
saját véleményem , hogy most bezúzni sem tudják,mert az eladók nagy része is kivár...sokan vannak 2,3k-2,4k beker áron...innen nagyon zúzni csak veszteséggel lehetne..persze ki mit ért bezúzáson...én azért 1-2%-nál nem ezt a kifejezést használnám,...min.5% esetén... covid döntő lehet az ultra rövid távra.....minden más a Mol mellett szól ( alapítványival szemben sokkal több a pozitív érv, de ezt más már megírta, szektor elemző is )
A maszkhasználat újbóli elrendelése nem hiszem, hogy gondot fog okozni, arra egyébként nagy az esély! Komoly korlátozásokra azért szerintem kisebb az esély, de ha lesz is, ezt az évet komolyan elrontani már nem fogja. Q3-ból cirka 1 hónap van hátra. Az alatt komoly lezárások biztos nem lesznek. Valószínűleg Q2-hőz hasonló eredmény fog születni, az pedig egész évre már 600 Ft körüli EPS. Év elején azt hiszem nagy öröm lett volna, ha ezt irányozza elő a menedzsment, de bármelyik korábbi évben is jó eredménynek számítana. Szóval a Q4 bármennyit is hoz, már csak hab a tortán.
Ne feledd a 4.hullàm című következő epizódot.Azt sajnos nemtudhatjuk mennyire lesz komoly,ha megint visszakerül a szàjkosàr,és jönnek a korlàtozások,az nem èpp pozitív hatàssal lesz a molra.Úgy gondolom,ez dönti el idèn a papír sorsát.Kivàrok.
Relatíve ;) MOL árfolyama nem erőt mutat, szimplán küszködik hogy nehogy bezuzzák. Eddig sikerrel. Erőt majd akkor mutat nekem ha érdemben 2-3 napot tud emelkedni és nem ez a tili-toli lesz ami hónapok óta megy.
Az elmúlt hetek árfolyammozgása alapján technikailag az esésnek és az emelkedésnek kb. ugyanakkora az esélye, szerintem így közelebb áll a valósághoz a helyzet értékelése. Funda alapon, az általad is említett alul értékeltség okán, a sorozatos céláremelések miatt, valamint az uborkaszezon közelgő végét várva, én személy szerint az emelkedésnek adok nagyobb esélyt. Bár erre lehet várni kell még néhány napot! Technikailag még akár 2 hétig is eloldalazhat az árfolyam az utóbbi napokban kialakult kb. 35 Ft-os szűk sávban. Fenn tartom, hogy néhány napos távra visszatekintve a MOL relatív erőt mutat, sajnos a forgalom továbbra is gyenge. A forgalom emelkedése fogja elmozdítani, várhatóan.
Akkor nézz rá az OTP-Richter párosra, az elmúlt 4 napban kb. 4% mínuszban vannak. Miközben a szektortársak emelkedtek. A BUX-ot az MNB húzza lefelé. Az hogy a MOL kb. 0-ban van, az relatív erő, de plusznak is értelmezhető, ahhoz képest hogy 4% mínuszban is lehetne!
Korábban 2450-en állt, onnan jöhetett lejjebb. Korábban a Pannergy-nél láttam ilyen iceberges eladót. Pár napja azért nem tudta elérni a 2420-at, mert 18-on is iceberges lehetett.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.