teljesen nyilvánvaló volt, hogy benéz 3k alá sajnos.. Mivel a semmire is képes qrvanagyokat esni, ez a helyzet termékeny táptalaj volt egy újabb zuhéra. Sebaj, lehet ismét venni, hamarosan 3.200at ostromoljuk. Kitartás R. 2950
Aki olvassa az Otp,Richter,Mol forumot az tudja hogy milyen pozival rendelkezem. Be szoktam irni Elore hogy majd utolag kiderulhessen mi is a palya.... Jelenleg Richter reszveny +tl certi,Otp ts certi es Mol kis tl certi....
A mult heten zartam a shortot es nyitottam egy kis longot....eredetileg nagy pakkal akartam beszallni de most azert nagyon nagy pakkal csak akkor szallok be ha tenyleg elindulna felfele..ha marad a negativ hangulat akkor meg ts... A cerivel nagyon vigyazz.....ott ha benezed az iranyt pikk pakk kiutnek..a reszvennyel max beragadsz ....
Ugyan mar...lenullazodnak?????? Csak egyre lassul az a szeker...vagy lassul a bika...tovabb lassul?? ...ezt kell figyelni...mert ha nagyon lelassul es cammog akkor az nem bika...az mar medve lesz....
Ugy latom elfelejtetted a regi szep idoket....es ez nagy hiba......neztuk a megroggyant Molt eveken keresztul.... Szoval en ugy gondolom.hogy jott egy felivelo szakasz es az most mar lathatoan honaprol honapra csokken...es a piac tudomasom szerint a jovot arazza nemde???? Szoval akar mehet tovabb felfele is de resen kell lenni.....ciklikusan mozog a piac...es minden ujonc azt hiszi hogy csak orokke fel vagy le mehet......
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.