R: 3018, 230 Misi felett a forgalom. Tovább nő a 3K felett megvett rv. csomag! Tuti hogy már 100 Mrd felett lehet a 3K feletti átlaggal beszerzett állomány!
Szia. Az olajárak esnek a kínai inflációs adatok miatt. Két éve először stagnálnak a fogyasztói árak. A gazdaság gyengélkedik. Szigorú koronapolitikából nem tudnak jelenleg felébredni. "Csalódásnak veszik" Sok nyerőt
Már 3010-nél is szép vásárlói csomag, alatta további nagy csomagok. 100K feletti vételi mennyiségek. Nem tudom okos dolog-e ezt védelemnek hívni, de tevőlegesen mégis csak az! :) Remélem nap közben felfelé húzzák ezeket a csomagokat, ha fentebb nem lesz elég eladó! Már csak néhány munkanap van hátra szelvényvágásig.
így teljesüljön és menjen OTP, Mol stb magasabb szintekre....igaz sokkal többen is oda férnének a tortához, ha a kormányzat támogató lenne a tőkepiacok vonatkozásában is , az eu-s pénzekhez végre hozzá férne......
pontosan én is a nincs benne növekedési potenciál állításra akartam reagálni....részleteit már sokszor kifejtettem... még azt sem tudjuk, hogy a nagy vevő aki egy hónapja 3k környékén folyamatosan veszi a Molt kizárólag osztalékra veszi e a részvényeket? egyáltalán nem biztos... TA elméleteit elfogadom, de nem kizárható, hogy a várt elméleti/történeti irányok, alakzatok, értékek nem teljesülnek......írom szebben: vagy teljesülnek vagy nem ahogy az elmúlt években tapasztalhattuk.....ennél sokkal összetettebb kérdés,mint kizárólag TA alapra helyezni pl. Mol részvény árazását.... jelen: R. 3018 3k-ig vételen 130k db csak ami látható
Csak halkan jegyzem meg, mert még nagyon a nap elején tartunk. Az MSCI átsúlyozáskor hasonló fejlemények szemtanúja voltam. Az átsúlyozási határnap végén az OTP-t felhúzták, a MOL-t meg mínuszba. Másnap a MOL zöld, az OTP meg piros. Szerintem itthoni spekák mozgásait láthattuk!
MOL tulajok normálisan