Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2007. 03. 24. 22:01
Előzmény: #1639  Törölt felhasználó
gondolod, hogy kell neki tangabugyi?
Szerintem vazelint vesznek neki...
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:53
Előzmény: #1638  Törölt felhasználó
Mire költi vajon a kormány a "kommunikációra" elkülönített NAPI 50 millió forintot? Csak nem arra, hogy Demcsák Zsuzsának tangabugyit vegyen?
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:44
Előzmény: #1637  Törölt felhasználó
1.) "A propaganda mindig a fennálló hatalom pozíciójának megerősítését szolgálja. Pénzt is csak a regnáló kormány tud áldozni rá."

2.) Nem tudom, de 1998 és 2002 között még jóval kevesebb ember számára volt elérhető az internet - különösen szélessávon Magyarországon.

3.) Semmi közöd hozzá.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:40
Előzmény: #1630  Törölt felhasználó
Nem nekem ciki, hogy nem válaszolsz.

A kérdéseim (amikre nem válaszoltál).
1. Szerinted jó módszer a bértopicolás. Az ellenzék akkor miért nem használja?
2. Orbánék is alkalmazták-e '98-2002 között?
3. Te írtad, nem én, hogy vannak még gyanújaid itt. Kik azok?

Egyszerű kérdések, kár ezért idegeskedned meg személyeskedned.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:39
Előzmény: #1634  Törölt felhasználó

Ok, rendet teszek ebben a kérdésben. Ebben a topicban egy ideje szerintem mindenki elmondhatta anyázás nélkül a véleményét. Aztán érkezett (nem világos pontosan milyen előzménnyel) ez az írás dlph-tól 03.22-én. Azóta megy az adok-kapok jórészt ugyanazok az emberek között, akik (ha nem is értettek egyet) érveltek.

"Conquistator !

Ennyire lúzer nem lehetsz. Nem veszed észre, hogy többen szóba sem állnak veled?
Hogy attól ilyen bősz nyugodt és kiegyensúlyozott ez a topic?Jó elvagytok itt belterjesen nagy egyetértésben.
----------------------------------------------------------
Mindent elolvastam nagy koszorús költőnk Conquieaustino tollából,
a neked feltett érdemi kérdésekre adott válaszod : NULLA.
Az ellenvéleményt meg nagyon nem szereted :)
De már verekedni akartál ezen topicban, anyáztál és káromkodtál rendesen, (idézhetlek egy sóhajodba kerül).
--------------------------------------------------------
Oly boldog vagyok hogy ily boldognak látlak !
Senki nem kérdez kényelmetleneket, dolgozhatsz bátran.

A szokásos kikerülöm a választ, mismásolok, csúsztatok egy nagyot, vagy lököm a hivatalos propagandaszöveget,
ez nagyon megy nálad.

Arra nem méltóztatik emlékezni, hogy feltettem egy kérdést az egészségügyi reformpropagandamunkád kellős közepén, hogy hallani szeretném a sztorit a kaposvári kórházról?

Hogy ebben mi az egészségügyi? Vagy mi ebben a reform?

De hát várhatom én a választ, helyette díjkiosztó ünnepséget szerveznél.
-----------------------------------------------------------
Hát adogass csak magadnak Oscar-t , Lenin rendet ,bármit. Szerinted mit gondolnak rólad a jóérzésű emberek?
DLPH"

nem hiszem, hogy bárki is pénzt kapna azért, hogy ide írkál, többek között azért sem, mert ha valaki itt azt hiszi, hogy bárki is akár 1Ft-ot költene arra, hogy őt meggyőzze, az súlyos tévedésben van (más szavakkal: egy beképzelt barom).

de, annak ellenére, hogy szerintem fogalmilag kizárt a bértikolás ebben a kb. 10 fő által látogatott topicban úgy gondolom, hogy ha valaki pénzt kapna egy beírásért, nos, az egészen pontosan ilyet írna, mint a fenti idézet.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:37
Előzmény: #1634  Törölt felhasználó
penznyelo, már válaszoltam. Úgy tűnik, vagy nem tudsz olvasni, vagy szövegértési problémáid vannak. De az is lehet, hogy ezek már a dementia senilis első jelei...
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:31
Előzmény: #1633  Törölt felhasználó
Yesterday, az előbbi 3 kérdés egyikére sem válaszoltál még.
(És csak zárójelben teszem hozzá, hogy reggel/tegnap este írtál valamit a "bértopikolókról": tudod, aki nem válaszol a konkrétumokra, hanem elkezd személyeskedni - ne ess a saját csapdádba:)).

Szóval?

Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:26
Előzmény: #1632  Törölt felhasználó
penznyelo, mivel már harmadszorra írod le ugyanazt, korrigálom a rólad korábban írottakat.

Te sem vagy jobb semmivel a buxer- és konki-féléknél.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:19
Előzmény: #1630  Törölt felhasználó
helyesen: ...Orbánék... '98 és 2002 között...
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:18
Előzmény: #1629  Törölt felhasználó
saslik,

mennyi?
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:18
Előzmény: #1627  Törölt felhasználó
A bértopicolás szerinted jó módszer a közhangulat befolyásolására. Akkor az ellenzék olyan hülye, hogy nem áldoz erre pénzt? Ez az 1. kérdésem.
2. Orbán alkalmaztak-e bértopicolókat '98 és 2000 között?
A 3-adikra meg még mindig nem válaszoltál: kik a nevek? Írtad, hogy több gyanúd is van - tessék konkrétumokban beszélni, írd le kik.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:16
Előzmény: #1625  Törölt felhasználó
A bértopikolás nem ezen az oldalon kezdődött hanem a tozsdehir.hu-n.Meg lehet nézni hova züllött az oldal.
Ott Arsen Lupin volt az ész-osztó,de ilyenek mindig is kellettek mert a parasztoknak el kell magyarázni a tanult ember minden mondatát nehogy értelmezni kezdjék belátásuk szerint.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:15
Előzmény: #1622  Törölt felhasználó

Na jó, de mi lesz veled Magyarország és velünk magyarokkal. Akik ugye mindig győztes nép vagyunk, még ha veszteni látszunk is néha. Szóval: én szívesen vesztek néha. Főleg szívesen vesztettem el a 2. világháborút, mert sokkal kevésbé élnék egy olyan Magyarországon, amely megnyerte azt, mint így, ahol sajtószabadság hiánya ide vagy oda, el lehet küldeni az anyjába a miniszterelnököt (nemcsak egy internetes, névtelen fórumban). Ha valóban mindenkor nyertes nép lennénk, akkor nem hiszem, hogy a mostani (permanens) forradalmárok ilyen bátran lépnének fel a Führer-rel szemben. Szóval akkor milyen nép is vagyunk? Nyertes? Mindig? És jó lenne az nekünk igazából? Vagy csak egy ömegtüntetésen jó az ilyet hallani egymás között.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:14
Előzmény: #1626  Törölt felhasználó
A propaganda mindig a fennálló hatalom pozíciójának megerősítését szolgálja.
Pénzt is csak a regnáló kormány tud áldozni rá.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:12
Előzmény: #1624  Törölt felhasználó
Mire költi vajon a kormány a "kommunikációra" elkülönített napi 50 millió forintot? Csak nem arra, hogy Demcsák Zsuzsának tangabugyit vegyen?
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:11
Előzmény: #1624  Törölt felhasználó
Erre már én is, újabb kérdésekkel:
"Jó lenne, ha nevesítenéd őket...
Jobboldali bértopicolókat is ismersz, vagy ez a sajátos foglalkozás csak Feri oldaláról űzhető, avagy ezzel a remek közhangulat befolyásoló módszerrel csak a szociék, szadeszék élnek?"
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:09
Előzmény: #1623  Törölt felhasználó
Már válaszoltam.

"penznyelő: konki egyértelműen bértopikoló. Téged nem tartalak annak. Több emberről gondolom még ezt ezen a fórumon, de lásd a fenti dilemmát, mely nemcsak buxerre igaz. Néha nagyon nehéz a jellemtelenséget és az ostobaságot különválasztani, különösen, ha egyszerre jelentkezik."
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:06
Előzmény: #1622  Törölt felhasználó
Yesterday, jó, hogy itt vagy, nekem is válaszolsz majd két anyázás és komcsizás között? (tudom, tudom, az is fontos:))
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 21:00
Előzmény: #1618  Törölt felhasználó
buxer, látom, a munkásőr-terminológiát már elsajátítottad.
Törölt felhasználó 2007. 03. 24. 20:49
Előzmény: #1620  Törölt felhasználó
okostojás sem akarok itt lenni
csak
lehet, hogy a buxer, yesterday, malev....
a szomszédot, munkatársat, főnököt
vagy rokont takar

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek