a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Nyilván szivacs írta a múltkor, hogy mit nem akar soha hallani a zs..ó a cigánytól?
Jó napot, számszéd!
Törölt felhasználó2011. 02. 18. 12:12
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 02. 18. 12:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azonnal +alakítanák a dombokisteniifjúsága szabadcsapatokat és elfoglalnák a stratégiai magaslatokat .Mint :Budapest ájt ,Országház -Szt .István bazilika kupoláját ,Gellért hegyet, Budai várat.
én sosem szerettem és szeretem/de nem is tudok a legapróbb részletekig minden megjelenőnek azonnal hitelt adni ..
akik készítik és mondanak filmben médiában és bármiről bármiben , azt mindig azon oldaláról teszik ezt többnyire nagyon jól kimunkálva /hiszen akarnak valamit/ , amilyen a saját világlátásuk vagy a világnézetük - ez akkor is így van ha netán az én világnézetemmel stimmel a dolog éppen amit olvasok , látok.
átszűrése ezeknek a magam által magamnak kialakított nézeteimmel - mindenképpen kell nekem.
te nem tudod senkinek a célját és a bármijét , csak azt amit bemutatnak elmondanak neked , nekem .
az ezekből lefordítva a saját mindenségeinkre leszűrünk befogadunk onnan azt ami a sajátodnak/sajátomnak is elismersz/elismerek - ami óhatatlanul így szubjektív lesz végül is.
ebben maradjunk - mert ettől az igazság semmiképp nem biztos , és lehetséges hogy nagyon is messze áll tőle ..
"Azt ugye te is tudod, hogy nem az a szuper üzlet, hogy reális áron megvásárolsz valamit! "
mi köze ennek az évezredes izrael pocskondiziásához , a zsídók kigunyolásához és bármihez amit írtam ?
ha én zsidó lennék , nem vagyok benne biztos hogy az ilyenekre ne nyilna ki a bicska a zsebemben ( bakács - lopott szalámi- büdös zsidó)
próbálj gondolkozni úgy hogy te egy zsidó vagy és olvasod itt ezeket a beszólásokat, netán az még a megjelenő 5625. "elméleteket" is ..
biztos vagyok benne , hogy itt a fórumon is vannak jocskán zsidók és olvassák is ezeket..
"Interjújában Orbán Viktor kitért Izrael esetleges EU-tagságára is. Mint mondta, az EU-ban uralkodó bővítés-ellenes hozzáállással szemben támogatni fogja az ország felvételét, ha a kérdés aktuálissá válna, azonban hozzátette, nem hiszi, „hogy ez reális lehetőség lenne a közeljövőben”."
Fölveszik a többi közel-keleti országot is? Mert köztudott hogy Izrael nagyon küzd a diszkrimináció ellen.
Érdekes lesz az EU új határa.
Törölt felhasználó2011. 02. 17. 13:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
A Te véleményed szerint a Magyar média törvényt nem a magyar komcsik, libsik vitték szét a világban.
Szerintem pedig a zsidó művészvilág a kapcsolatin keresztül és a vereségükbe bele nem nyugvó komcsik kavarták a "szart"!!!!
A szarkavarás tovább tart, hogy politikailag is elmarasztalják Magyarországot!
Csak tegyék - legalább még nagyobb győzelmet szerez a FIDESZ az idegenszívűek felett!!!
Törölt felhasználó2011. 02. 17. 13:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mondjuk tök mindegy hogy ott vannak vagy nem, de az ott maradok bárgyú szervilitása sem valami impozáns.
Mi lesz veled Magyarország?