Topiknyitó: Portfolio 2017. 12. 05. 20:40

Megvan a döntés: ez a 17 ország került fel a feketelistára  

Ugrás a cikkhez
17 ország került fel az EU feketelistájára, amiért az ottani adótörvények és elõírások nem felelnek meg az EU-s követelményeknek - számol be a hírrõl a Reuters. A hírt a francia pénzügyminiszter, Bruno Le Maire jelentette be, a
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vazsmegyei 2017. 12. 05. 23:47
#4
Ez csak egy nesze semmi fogd meg jól! Már most válogatnak, hogy legyenek kivételek! Ez a lépés nem tetszik a pénzvilágnak, úgyhogy évekig eltart, addig  amíg kiváltják egy másik "legális" megoldással! 
Mikieger85 2017. 12. 05. 21:19
Előzmény: #2  fejlodes
#3
Pontosabban: megkezdtek fellépni a konkurrens adóparadicsomok ellen, a sajátjaikra nagyon vigyáznak (Luxemburg, csatorna-szigetek), illetve Trumptól besz@rtak és Delaware-t se merték a listára írni. Ez így semmi más, mint az EU hatalmi próbálkozása a nagyvilágban.
fejlodes 2017. 12. 05. 20:40
Előzmény: #1  portfolio
#2
Jó hír, hogy végre elkezdtek kicsit fellépni az adóparadicsomok ellen. A jövőben ennél azért jóval komolyabb fellépés kell az adóparadicsomok ellen. Először azonosítani kell az összes adóparadicsomot, utána megfelelő szankciókat hozni, a legális kiskapukat becsukni, az illegális eseteket pedig  felderíteni és komolyan büntetni. Az adókerüléssel az a legnagyobb baj, hogy azt végül másoknak, jellemzően a szegényebbeknek kell megfizetniük, mivel jellemzően a gazdagabbak élnek az adókerüléssel.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek