Vagy dollárkamatra gondolsz? Argentin 26% dollárban csak ember nem gondolja hogy fizetnek is. De saját pénznemben gondoltam ha már forintos állampapírhoz hasonlítjuk.
Emlekezzunk vissza par evet, hozamsivatag volt. Egy emberi eletben nem sokat adodik magas hozam sima penzugyi befektetessel. Most itt van. Mint irtam mar a befektetoi infla nem azonos a közért árakkal . Eleg ha a bef szortiment arait nezzuk pl. ingatlan, deviza arak.
A baratodnak nem sikerult abszolvalni a horgaszat lenyeget. A hal az csak bonusz. A halasnal van a legtöbb hal, vagy avacak magan tavakban. A h. lenyege belepsz egy dimenzioba, csend es harmonia, eggye valsz vele.ha van hozza eszed es szemed egy csodas vilag. Latnod kell hol lehet a hal, gondolkodni a fejevel becsapni. Annyit elvinni amennyire szukseged van. Ugyanez vadaszat. Molnar Gabort Kittembergert Telekit nem olvasott a haver. Sajnalhatja.
Egy barátom szokta mondani, hogy a horgászat első szabálya, hogy ott horgássz, ahol a hal van. A horgászat második szabálya, hogy soha ne felejtsük el az első szabályt. Munger
Szerintem nem férne ki a topikba, ha utólag felsorolnánk az összes befektetést, amely jobban teljesített a magyar állampapíroknál egy éves időtávon. Ugyanez vonatkozik a magyar állampapíroknál egy éves időtávon rosszabbul teljesítő befektetésekre is.
Magyar Állampapír Alternatívák.