De olyan rejtélyes vagy... most már valami konkrétumot el kéne árúlnod hogy végülis hogyan is zajlik, hogyan is működik ? egész indexekre is érvényes ? vagy csak egyedi részvényekre ? Mi az hogy előre beépített hiba ? Ha nem árúlsz el semmi többet senki sem fog komolyan venni... akik meg találkoztak veled személyesen..nemtudom 2 ember tán...azok is nagyon elhatárolódtak tőled... szóval akkor...mi az amit elárúlsz ?
Kérlek. Kb. 1 hónapja én ajánlottam neked hogy akkor egy kézzelfogható céget , nevezetesen a Kirby Corporation cégen keresztül bemutathatod hogy mekkora ráhatással vagytok az árakra... Nos...az USA rally következtében, vagy TI általatok valóban elérte a +10 % -ot az árfolyam...a 66 dollárt. de amikor elérte..nem jöttél ide, hogy akkor tessék-lássék elérte, ez nekünk köszönhető-- Pedig előtte 1 hónappal volt egy ilyen megjegyzésed : 'Először majd ezzel a céggel (Kirby) foglalkozunk..aztán majd mással is utána...." vagy valami ilyesmi... Szóval el voltál tűnve... Nos, én nem vagyok cinikus...de akkor ha már ide a fórumra látogatsz..akkor árulj el tippeket, vagy adj tanácsokat hogy mire figyeljünk mert mi a fától nem látjuk az erdőt .-)
A lényeg: színesíti a fórumot :) ...ezt mondtam korábban is, és sztem ez akkor is igaz, ha ő maga el is hiszi, hogy ők okozzák azokat a folyamatokat/változásokat. Ugyebár a pillangó-hatásnak az a lényege, hogy nem tudni, mikor milyen formában fog "lecsapni" a hurrikán, amit a pillangó szárnyai "keltenek". Ha valakinek meg olyan pontos modellje volna, ami ezt előrejelzi, sőt irányítja, akkor PR munka nélkül is szénné tudná magát keresni. A peres elméleted szerintem zsákutca, mert egy dolog nem publikus információk alapján "zsarolni" valakiket és másik dolog publikus infókból "neurális hálót" -illetve- hasonlót "szőni". Előbbi eleve bűncselekmény, mármint a nem publikus adatok megszerzése.
Luxa new wave-es "stratégiájából" akarod (na jó: nem akarod) :) lecsípni a 200 milládat... olyasmi, mintha Egely György vitalitásmérőjéből akarnál / nem akarnál áramot termelni :)
Luxa001