Az emberek igen durva dolgoknak bedőlnek. Ebben meg ráadásul van poén-érték, van misztikum, van stílus... a kúrmánypropagandában egyik sincs, mégis benyalják még diplomás emberek is. Kapásból fel tudnék sorolni egy csomó "embert", akiknél sokkalta szimpatikusabb az, amit Luxa csinál. Olyasmi dolog ez, mintha a pénzügyeknek újfajta ezotériáját találta volna fel és/vagy publikálná. :)
Ide fog jönni a Caixa bank - matolcsicska megvuduzta a Luxa-formulával :) Mi meg adunk nekik "migráncsokat", ja, és a kerítés is csak elterelés... az egésznek a Luxa-formulával lehet véget vetni.
Nekem légyszi utalj át 200 m Ft-ot ajándékba, az ajándékozás tényéről szóló, közjegyző által hitelesített dokumentummal együtt. Köszönöm. Határidő: 2017. december 31.
Egyébként meg olvastam az elejét a topicnak, fel is tettem ugyanezt a kérdést (ezek szerint te nem olvastad a saját topicodat), akkor se érkezett rá válasz...
"Mi, egy számotokra ismeretlen emberi jellemmel vezérelt társaság vagyunk" Nem biztos, hogy célravezető, ha egy normális stílusban feltett abszolút adekvát kérdést így kezelsz, nem túl bizalomépítő a titkolózás és mégkevésbé az, hogy ezt személyeskedéssel tetézed csípőből és általánosan lefikázva mindenkit (számodra ismeretlen emberek jelleméről beszélve). "Ezen esetben sem kell többet tudnod" Nem is akarok. Sőt, még ennyit se. Az meg vessen magára, aki ezek után bármit el is hisz neked, vagy akárcsak elolvassa, amiket hantázol itt... Én nem is teszem többé.
Már késő, megfejtettem :) Rájöttem arra is, hogy a Luxa-formula (utólagos engedelmeddel így neveztem el) nem csak a pénz- és tőkepiacok money-pulációjára jó, de egyenesen égitesteket lehet vele mozgatni. Egyelőre kísérletezésképpen a Hold mozgatásával próbálkozunk, de - ha minden jól megy - kipróbáljuk a Naprendszer összes égitestén a formulátokat. Az elkövetkező időszakban így az ár-apály jelenség némi anomáliával fog járni, de már dolgozunk rajta, hogy ezt is elfedjük, és senki ne vegyen észre semmit belőle. A végső cél: úgy eltüntetni akár csak időszakosan is egyet-egyet a Naprendszer bolygói közül, hogy ne tűnjön fel. Le fogjuk leplezni az asztrológusokat! Megvédjük tőlük a kisnyugdíjasokat, hiszen ők a megbízóink. (Plusz Teri néni a harmadikról, aki még nem nyugdíjas, de már kötött nekem egy szép sálat.) A lényeg, hogy a horoszkóp-készítő bizniszt a feje tetejére állítsuk! A nyomokat eltüntetjük, senki sem fogja tudni, hogy mi voltunk. Persze mi hozzáadtunk egy sokat vitatott képletet, aminek a neve: Formula-1. Azonban el ne mondd senkinek, mert különben sajnos kénytelenek leszünk egy műholdat a fejedre pottyantani, és az senkinek sem lenne jó - főleg, ha azon a műholdon van a Paprika TV is! (Teri néni kedvence...)
Luxa001