A Richtert tartsd legalább 10k-ig. Ezekbe a kispapírokba könnyű beragadni, dmkert, megakránt elkerüli a túlnyomó többség, bármikor összeomolhat az árfolyam ha vki úgy dönt és az biztos h váratlan lesz minden előjel nélkül. Hathornak van igaza.
Egy utolsó hajrá a Richterben, semmi alapod feltételezni h utolsó, egy defenzív részvény amely nincs kitéve a makrokockázatnak, 2020 nyertese volt, a válság nem érintette fundamentálisan. 9300-ig, mutass egy chartot h mi alapján menne 9300-ig, mért ne mehetne 10k-ig? Állítasz dolgokat de semmit se indokolsz meg....
van egy feladványom holnapra bárkinek, aki olvassa ezt a topikot és írni is tud ide: mi a különbség a két mondat közt: 1: Vagyok, aki vagyok 2. Az vagyok, aki vagyok
Igen, tudom. Neked meg kell ertened, senkire nem hallgatok! Nincs peldakepem, nem akarok senkire hasonlitani. En en vagyok, es elvagyok azzal, amit magamnak megteremtek. Sosem volt hitelem, nem kertem kolcson es nem hallgatok senkire. Amit elerek, magam erem el. Amit nem erek el, azt is magamnak koszonhetem :)
ha csak meglovagoltad volna a DM-et---- 54--nél szóltam ---- te, mint régi kspapír-kedvelő, már sokat nyertél volna 73.5-ig ment de hát te ciklikusság, hullámok, szakaszokról beszélsz oké
Nalam nincs ide kell, oda kell mennie. Fogalmam nincs minek hova kell mennie. Lehet ez a baj. Ha tudnam hova kell mennie, akkor a jovobe latnek. A tozsden nincs biztos!
En nem reszvenyrol beszelek, hanem indexekrol.Ciklikussagrol, hullamokrol, szakaszokrol. Nalam ilyen meredek grafikonok kivarosak. https://kepkuldes.com/image/SLHbod Nem vagyok kapzsi ennyire. Inkabb a kimaradt profit, mint beragadt pozicio. De benneteket igazol, hogy aki mer, az nyer. Kis kockazat kis haszon, nagy kockazat nagy haszon. Mindenki tegye, ami neki megy :)
csak és kizárólag logika alapján: richternek el kell mennie 9300-ig deltának el kell mennie a hírek után 90-ig minimum megakran most 9-nél szambázik, de volt 11, nem reménytelen aztán majd a logikát átírja a tőzsde vagy nem
Photo, ez az opus már kezd röhejessé válni, de tényleg zászlóshajó:) 5. blue-chip:) 5 forintot emelkedik és utána összefossa magát na ma éppen nem idejében zárt be a bét
Velemenyem szerint kell egy 5eves TBSZ 20-30millio Ft, 10-15papir diverzifikalva a strategiahoz. Kb 2milliok papironkent, lefele veve, es ha valami felmegy, eladva, pluszba es ujra beforgatva. Most emelkedo trend van, igy jo esellyel ki lehet szabadulni beloluk. A gond eso piacon van. Engem meglepett most a kis papirok ilyen merteku emelkedese az oszi covid elott. Rossz piaci ertekelesem van, orulok, hogy pluszos az evem igy is tozsden, es real befekteteseim is hoznak.
például richter egyáltalán nem meredek, állandóan toszogatják lefelé :) ja, és ma hallottam a rádióban, hogy a7% + GDP mindenképp meglesz idén tavalyhoz képest, még akkor is, ha a 3. negyedév nem lesz jó az otp is ezért megy az egekbe, én már csak a richterre várok:)
Persze, Te vagy a fonok itt. :) En tovabbra is gratulálok Nektek, szep nyeroket raktok el a napi 40-100-900ezrekkel. Csodas. En orulnek neki. Nincs mit minuszolni. Van munka benne. Nalam kockazatkezelesi strategia miatt jelenleg nem tud mukodni ez a strategia, de Nektek minden mindegy alapon vetellel bejon es ez a lenyeg. A piac mindig valtozik, mast dobnak a lapok. Mindenkinek van jobb, rosszabb idoszaka. Nalam tozsden piaci kivaros lett. Tul meredekek az indexek a jelenlegi piaci szintjeimhez, hogy en betoljak all int.
leves