igen, igen, ma egyetlen nyereségem set-ben lett, pedig volt egy nagy szünetem benne vételekben 75-62 közt de tegnap vettem set-et és ma adtam, igaz, nem voltam gépnél sokat SET Group Vétel 3000 db 66 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7199332, idő: 2021.01.14 14:18:17) eladás: SET Group Eladás 2000 db 70 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7205038, idő: 2021.01.15 12:05:22) SET Group Eladás 850 db 70 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7205031, idő: 2021.01.15 12:04:23) SET Group Eladás 150 db 70 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7205031, idő: 2021.01.15 12:04:23)
Most lehet még mennyiséget venni a beragadtaktól, aztán már ugrik. Kicsit erősebb üzenet ez az MNB jóváhagyás, mint egy 1 éves MKB ár leporolása az OTT1-nél. Főleg úgy, hogy Delta, Enefi elkaszálták, itt meg jóváhagyták. Az ár valid. Lehet gondolkodni hogy mit jelent ez jelenlegi árszint mellett, MKB célrá nélkül is ;) Set! Éva lehet spekazni
nálad már az appeninnben megvan, ki állt be 30K-val eladni 330-ra, és neki el is hiszem nálam a cig-ben valaki ma beírt, hogy a "pakkocskájával " ő áll 341-en, na most azt elhiszem, hogy 300-500-vagy 1000 darabbal beállt 341-re adni, de hogy nem ő a 100K-s eladó, a fejemet teszem rá:) egyébként 341-en én vagyok az első 1K eladó, utánam jön a 100K-s:)
A holnapi napra kíváncsi leszek. Nem tudom majd figyelni a történéseket. Már most tettem be pár tételt, estére megnézem, hogy mi fog teljesülni. Lehet ez a "vakon" kereskedés jobban sül el mintha jelen lennék.
köszönöm a válaszod ... csak azért kérdeztem, mert hogy hátha te emlékszel ilyen közleményre a részükről, mert én nem. további sok sikert a kereskedéshez ... majd a pénzből fizesd be magad még most egy nyári útra! most még jó áron vannak
nem tudok erre válaszolni, nekem ez nem volt kedvenc papírom sosem, nem is követtem az utóbbi időben, csak most, hogy hirtelen felőrjöngött 210-ig ------ahogy totoro írta fél óra alatt, tegnap meg jött a hatalmas short rá, ezért figyelem csak, és amire emlékszem régről, hogy az sz. péter miatt ment fel 300-ig ----- szerintem az ott1 topikban jobban képben vannak a népek , ott kérdezz ----- nekem amúgy is csak jelképes darabszámom maradt belőle
az is jó:) én is azt gondolom, nem baj, ha egy nap nem sikerül fényesen, a lényeg az átlag nekem is van úgy, hogy a sok kispapírom közül csak az egyik iramodik, néha kettő, de sosem mind egyszerre:)
csak zárójelben, erre az ott1-es MKB-s célárra is van egy "összeesküvés-elméletem" az a lényege, hogy egy politikus a nevét adta a céghez, amikor felfutott az árfolyam / SZ. Péter/ na most az szerintem köztudott, hogy az MKB-nál nyüzsögnek a politikai hívők az ügyfelek közt is és elég csalódottak lehetnek, hogy 150-es az árfolyama annak a papírnak, ami felfutott 300-ig a "politikus-hírre" a többin lehet gondolkodni
annyit vettem cig-ből, hogy 343 lett az átlagom enefiben ugyanez az elgondolás, a beszorulásom miatt néztem napokig, hogy 424 az átlagom mostanra lehoztam 403-ra
leves