Sokan sóvárognak újabb dupla aljakra, és nagy esésekre, mert még várják a jobb beszállókat. Én nem tudom, hogy itthon mi lesz az irány. A BÉT a “magyar beteg”. Az amcsikat jó ideje figyelem, de mostmár nem csak érdeklődésből... :-)
azt is mondta az ügyvéd, hogy jelenlegi tőzsdei szabályok szerint nem is vétettem, mivel bárhova betehetem az ajánlatom, és főleg, hogy az ajánlatkeresés vége 8 forint elmozdulást okozott VOLNA, ha bent hagytam VOLNA az ajánlatot, ez olyan csekély elmozdulás, ami nem büntethető
már beszéltem egy ügyvéddel, aki ért ehhez mármint a tőzsdei ügyletek kezelésének menetéhez azt mondta, ha dokumentumok ezreivel tudom bizonyítani, hogy sosem pufferkedtem, sosem adtam be hamis megbízást, akkor ez az egy türelemvesztés megmagyarázható, főleg úgy, hogy nem ártottam az árfolyamnak, visszavontam kereskedési nyitás előtt a megbízást azt mondta, elvállalja az ügyem, ha tényleg lesz belőle valami azt is mondta, jól tettem, hogy a várható feljelentők gyűlöletbeszédeit lementettem, mert lehet azonosítani őket is
Semmi. Várják a Trumpnak a zárás után 1-1,5 órával kezdődő sajtókonferenciáját, ahol bejelenti a “reopen” menetét, mikéntjét...😏 Ha jól veszi ki magát, akkor holnap réssel nyitnak, ha nem, akkor...
Persze, hogy törölték. Nem nyilvános adat, hogy az MNB-nél meg fognak, vagy nem fognak megindítani egy vizsgálatot, csak, ha közzétették. Ergo, ha igaz, akkor elég nagy bajt lehet okozni annak, akitől kiszivárgott... Szvsz. Annak az emberkének a helyében szóltam volna a delikvensnek, aki itt hencegett: rohadt gyorsan vezesd le! B+! Nem baj. Képernyőfotó megvan, ha jön az MNB, akkor a rendelkezésedre lesz bocsájtva, hogy más is érezze magát szarul...👌👌👌
mellesleg wallis: ma valaki belerondított, nem figyeltem nagyon, de amikor ránéztem, 70.8-on vettem valakitől 2020.04.16 16:36:38AutoWallis Vétel 1868 db 70.8 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6235632, i
ha a medve megtartja azt a jó szokását, hogy napi pár tízezret tudok keresni vele, akkor semmi bajom a macival:) delta egyébként nem lett jó nap végére csak nap elején tudtam adni a tegnapi 90.5-ös vételeket 2020.04.16 09:51:26DELTA Eladás 2000 db 93.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6232222, i2020.04.16 09:52:10DELTA Eladás 500 db 93.7 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6232251, 2020.04.16 09:53:01DELTA Eladás 1500 db 93.7 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6232251
leves