mai nap nyereségei: 4IG összesen 44 271.16 HUF CIGPANNONIA összesen 59 468.5 HUF DELTA összesen 35 522.67 HUF OPUS összesen 8 962 HUF OTT1 összesen 19 550.26 HUF Nyereséges HUF pozíciók összesen 167 775 HUF
a mai nap legszebb meglepetése ma cig volt nekem és félig ott1, de ott1-et 187-en kilőttem mindet, cig még maradt és úgy is szép lett 4ig nagy meglepetés lett, 465-ös eladás után ma 430-on is kaptam, opus 291-es eladás után kaptam 263-on ----- és ilyen csemegék előbb beadom a mai nap termését, aztán ha kíváncsi valaki, adom a részleteket is
martin, épp üzenni akartam neked treff-en keresztül, amikor befutott kedves barátném figyelmeztetése, hogy lejárt a tiltás szóval én sem néztem a topikokat, és én is sikeresebben tudtam így kereskedni akkor néztem csak, amikor váratlanul megszaladt valami, például ott1 és cig ma, hogy van-e hír, de nem volt egyikben sem
Megértelek, én most házeladás közben, 2 pakolás közt írogatok, akinek van kialakult kereskedési stílusa, nincs szüksége rá, hogy mindenféle romboló, 100 nickes hitványnyal hadakozzon naphosszat. Az FB-n december közepéig visszatöröltem a hozzászólásaim egy csoportban, ott ezzel a forintgyengüléses témánál voltak leakadva, de nem fundamentális, TA elemzés színtjén, hanem totál politikai szinezetet öltve, amivel pénzt keresni nem lehet, meg nem is oda való. Az idővonalamon is áttérek a beírások csak "én" láthatóságának beállítására, már a szombati sem látszik.
Sziasztok, Mult heti nagy delta menetelest sikerult jol megfogni,de annal is fontosabb h kozben opust vettem 175-189 kozott vegig,majd beindulas utan 212-ig,osszesen 40500 db-ot. Most szortam ki az osszest 312 es 322 kozott. Ezzel a ket trade-el (neha kis nutex,es a deltaban volt olyan napom,amikor 50 adas- vetelem volt),joval a valsag elotti sizntek fele novekedett a tokem. Mult het ota elkezdtem nem csak nem beirkalni a forumokba,hanem egy az egyben nem is olvasom inkabb. Egyszer csak radobbentem,h mennyire karosan hat a lelkivilagomra,amikor egesz nap amugy is a tozsdet bamulom,zaras utan pedig hullamvasutat jatszik ejszakaba nyuloan a hangulatom a vitak,beirasok,futuresek fuggvenyeben. Egesz egyszeruen ez az egesz nem er ennyit,a lelkibeke ezerszer fontosabb. Azota delutan 5:05-kor egyszeruen lezarom a gepet,nem olvasok semmi tozsdespecifikus hirt,es legfokeppen forumot nem. Radobbentem,ezerszer jobb es nyugodtabb lett az eletem. Es erdekes modon,olyan ugyleteket es tradeket sikerult ennek is koszonhetoen kotnom,amilyeneket a korabbi nagy bull hangulatokban sosem. Remelem mindenki jol van,es szinten sokat keres ezekben a remek idokben. Minden jot Nektek,sziasztok!
Keddi tájékoztató: "ma folytatódott a nyereségsorozat, ma már beszorult vételeket is tudtam adni például 4ig-ben 3K-t, vagy opus 1K-tösszes
nyereségem ma 244 700 lett, ebből 4ig 41 ezer, app 12, wallis 45, cig
10, delta 35, opus 15, ott1 33, és set 53 ezer ---- a portfolio-értékem
újabb 1 millióval javult"
Van 2 $-ról UGAZ-om, a rák egye meg, ott ahol van, azt hittem, hogy az 50 mrd $-os kínai energia levásárlás hoz benne egy kis UP-ot, 1x kiszabadulok belőle, rég nem néztem rá, a duplaalj kicsivel kivinné a parallelből. http://www.keptarhely.eu/images/2020/04/07/v01/20200407v01st7wpp.png
leves