Kedveseim! mint már jeleztem néhányszor az újrakezdést is beszámítva,valószínű ,hogy több csapatban is megfelelek a rangidős besorolásnak a magam 27 éves ismereteimmel.Termelésből voltam,aktív gabona tőzsdéző,néhány millió tonna árúval üzleteltem.Ennek kapcsán a deviza árfolyam biztosítás és a hozzá kötendő spekulációban is aktív voltam.Innen csak egy ugrás volt a részvény kereskedelem.Nem lettem milliárdos....!Ennek tudatában merem megfogalmazni az alábbiakat:Senkit nem kell ekézni azzal,hogy befolyásolni akarja e kis piacot,mert azok akik ezt teszik a szürke homályban leledzenek.No meg büntetendő ténykedés.Szintén írtam,hogy az egyéni értékelésem spéci,alapjait a termelésből,gazdálkodásból hoztam,nem térek el tőle,mert nem szórakozásból tőzsdézek és szerintem jól mutatja a "gazdálkodás" hatékonyságát./Az adóoptimalizálás külön fejezet!Azt is csinálják a termelésbe is!/ Aki nem volt termelésben,üzemvezetésben annak ezt hiába is magyarázom,a büdös életbe nem érti miről beszélek!Mindenki a tarsolyába/PC-n,mobil app-on stb.../ hordja a marsallbotot/a szuper nyerő lehetőségét.A vétel és eladás gombot nem kényszer hatása alatt nyomjuk meg.Senkit nem kell kritizálni,pláne ismeretlenül, bármi nemű technikával kereskedik,mert senki nem ellensége önmagának,hogy kib&&&&n másokkal.A PIAC teszi a dolgát,aki alkalmazkodik hozzá ismeri ,felismeri a jelenségeket,van vér a pucájába ,kp a számláján és jókor van jó helyen nagyot kaszálhat és jól él/még az ükunokája is,mint írta ezt nem más mint André Kostolany. Fentiek alapján kívánok mindenkinek jó egészséget,boldogságotKultúrált eszme- és véleménycserét ,sok sikerrel együtt vastag optimalizált adóalapot év végére.A rendezvényeken találkozunk,mert ott sokan megfordulunk!Hajrá Spekulánsok!!!
Ps:A hasznos grafikonokat,elemzéseket helyzetjelzéseket külön köszönöm minden ehhez értő és ezeket jól értelmező Üzlettársnak,"cégtársnak",hiszen egyedenként mint cégvezérek tesszük a dolgunkat a jobb,független,szabad,időkorlát nélküli boldog élet eléréséig.
HS!!!!
Ps:A hasznos grafikonokat,elemzéseket helyzetjelzéseket külön köszönöm minden ehhez értő és ezeket jól értelmező Üzlettársnak,"cégtársnak",hiszen egyedenként mint cégvezérek tesszük a dolgunkat a jobb,független,szabad,időkorlát nélküli boldog élet eléréséig.
HS!!!!
leves