már sül a muszaka, de nem biztos, hogy az eredeti görög féle, tasszkától tanultam egy nagyon jó receptet: darált husiból pörköltest csinálni, másik serpenyőben lesütni a padlizsán-zöldpaprika keveréket, rétegezés: egy kicsi pörköltes az aljára, rá a krumpliszeletek, rá megint egy adag pörköltes, rá a padlizsán-zöldpaprika sültes, rá megint krumpli, rá besamel-fokhagymás szósz, megint pörköltes, megint padlizsános cucc, a tetejére reszelt sajtos tejfölös szósz, alufólia alatt 40 perc, fóliát levéve még 10 perc
azon vigyorgok, hogy még sosem sikerült a mol-t 100/rv haszonnal eladni, most lehetett volna 2630-2730, de persze mint a tüzes nyilat adtam 2700-on :) ügyes vagy ! :)
épp most akartam írni neked, hogy adtál-e valamit nagyon ügyes vagy, hogy kivártál, szokás szerint kótyavetye volt nálam, különösen a 9660-as otp fáj 9900-on kidobva na erre mondják, hogy könnyen jött, könnyen ment de nem gondoltam volna délben, hogy ekkora megugrás lesz egyik szemem sír, a másik nevet ----- mondjuk ezzel majdnem minden eladásnál így vagyok :)
épp most akartam írni neked, hogy adtál-e valamit nagyon ügyes vagy, hogy kivártál, szokás szerint kótyavetye volt nálam, különösen a 9660-as otp fáj 9900-on kidobva na erre mondják, hogy könnyen jött, könnyen ment de nem gondoltam volna délben, hogy ekkora megugrás lesz egyik szemem sír, a másik nevet ----- mondjuk ezzel majdnem minden eladásnál így vagyok :)
10115nél eladtam egy kisebb adag otp-t, de egyelőre kivárok, mert itt van valami, amit még nem tudunk, ilyen nagy emelkedés nem szokott kamuból történni! Mol eladáson viszont nagyon gondolkodok!
Van két érdekes kolléga: Balin a MOL topikban csak emelkedésnél ír, de akkor nagyon szorgalmasan, Paja meg az OTP topikban csak esésben élvezkedik! Amúgy ha nem egy napos csodáról van szó, akkor főleg a MOL rövidre még jó lesz pár %-ra!
leves