Mekkora hype volt tavaly a MP körül, "híres" youtube szakértők is reklámozták, hogy 4k körül micsoda vétel! Én meg örültem, hogy 3600-800 között ki tudtam szállni belőle! 2800ért már talán jobb vétel, csak nehogy magára hagyják...
ma vettem masterplastot is, elmondom, miért utoljára 2800 alatt amikor járt, csak pár 10 forinttal késtem le a vételét és onnan ment 4000 fölé ma vettem nem életbiztosítás, de próba szerintem van egy-két kispapír, ami megéri a vételeket haldokló kispapírok jeligére
stayerke, bízzunk benne, hogy lenyugszik a kidőlt-bedőlt-ólajtós magyar tőzsde is, és holnap már nem esik, az amcsik nagyon szépen húznak felfelé tegnap este írtam, hogy majd otp-t veszek ma, ha tudok, de délután láttam, lebarmolták egy pillanat alatt 9550-ig ---- reméljük, ez elég volt a lebarmolóknak, ahhoz képest már jól zárt, de én most azért döntöttem a richter vétel mellett, mert elsősorban az osztalékra hajtok, és a richter olcsóbb, mint az otp, és 390 az osztalék , a mol-cserére nagyon büszke vagyok, ez egy szép huszárvágás lett , örülök, hogy nem voltam gyáva és megléptem stayerke, szerintem nagyon jól csinálod a tőzsdét, de ezt most komolyan írom ! kitaartó vagy, de tudod is adni, ha kell ezt a tegnapi-mai lebarmolást csak bennfentesek láthatták előre ! szerintem
Csúnya nap megint! Persze se időm, se affinitásom nem volt ma sem lépni, de kicsit már bele is fáradtam. Úgy vagyok vele, hogy szórakozzanak nyugodtan, kivárom. Jobb nem is olvasni a fórumot napközben, 2-3% esésnél világvége, Kis emelkedésnél meg fordulat, meg volt az alja stb. Balin, Paja mindig pince otp-t vár, vannak akik meg 13-15k-t év végére, nem is érdekel, majd lesz valahogy. A többi befektetésem jól dolgozik, ez meg talán egyszer jó lesz. Bevallom nem a tőzsde a legnagyobb erősségem, de ahogy régen az UL ügynök mondta, majd kirúgja magát!
senior, megvagy még? már megint hiányollak szeretnél hüledezni?:) na, vettem a piacon a "savanyúságos néninél" savanyított káposztát és édes reszeltet is, a reszeltből majd hagyományos káposztástészta lesz, de a savanyítottból akartam ma főzni eredetileg korhelylevest, na, el is kezdtem, kicsit átmosott , felvágott káposzta, fokhagyma, hagyma, kömény, babér, só, bors, pirospaprika, húsalaplé, ----- és akkor jutott eszembe, hogy virslit nem vettem ------ mi legyen? --- vettem marhadaráltat a henteskémnél, akkor húsgombócokat főzök bele ---- jó---- megkóstoltam, nagyon finom, de még kellene bele valami -----varázskonyhaszekrényt kinyitottam és..... megláttam a chilis babkonzerv készleteket ---- egyet bele a végén korhelylevesnek ezt nem nevezném, alig maradt leve, de lett egy nagyon finom káposztás -húsgombócos-chilibabos akármi mi legyen a neve? :) marhahúsos-káposztás-chilibabos egytálétel? vagy: "mindent bele --káposztás étel? süríteni nem kellett egy gramm liszttel sem, olyan "emberes" lett:) talán egy kanál tejfölt még elbír, azaz sós görög joghurtot, mert azt használok tejföl helyett mit szólsz? :)
gyerekek, ha hiszitek, ha nem, a pennyben 220 forintért vettem 4 darab gyönyörű zöld almát és 112 forintért 2 darab kisebb narancsot, a narancs leve majd sütihez kell , olyan érzés volt, mintha 10 évet visszamentem volna az időben árakban:) ja, és megint vettem fél kiló biocitromot 399-ért, és fél kiló nagy dobozos koktélparadicsomot 699-ért , éljen a paradicsomsaláta és a citromos gyümölcstea !
csak nem kell itthon lenni, minden jobban megy:) csináltam egy veszteséget is, de nagyon megérte ! beálltam tegnap este eladni a mol-t 2690-re, de mindet, a 2660-ast és a 2714-est is és beálltam venni 2600-ra ugyanakkora mennyiséget mindkettő sikerült, a veszteség-békát lenyelem, de most 2600-ról várom az osztalékot otp vételre még nem szántam el magam, a richtert is nyúzzák, az otp-t is, várok még , kevés a készpénzem
köszi a véleményed, én is otp-re gondolok , hogy aláveszek a 10400-asnak holnap reggel 9-re megyek egy ügyben, dél előtt biztos nem érek haza addigra kiderül---talán--, hogy ezen a kidőlt bedőlt roskatag tőzsdén a mai megütés alj volt, vagy a jéghegy csúcsa az eladási hullámnak amcsik is a kezdeti örömködés után lefordultak, az sem segít talán holnap délben többet látok .....
Szerintem bluek közül otpben van a legnagyobb potenciál, de nem rövidtávon, inkább év végéig nézve! Richter egész stabil, Molban még lesz kraft osztalék fizetés előtt, rövidre talán ezek jobbak! Mondjuk te általában nem tökölsz, 1-2% nyerőnél már dobsz, azt otpvel is meg lehet keresni mostanában!
stayerke, tanácstalan vagyok a mai kis richter kör ugyan sikerült 7790-7900, de utána elgyávultam és nem is volt sok idő zárásig, beálltam záróban otp-be, de kiugrottam , nem vettem , pedig az volt a megérzésem, gyors pánikban jó venni most van a tkom 400-ról, van a richter 7920-ról és van a mol 2660-ról és 2714-ről döntenem kéne, hogy otp-t vegyek-e, mert legalacsonyabban 10400-ról van szerinted is otp-nek lenne értelme, hogy vegyek?
Ej, de le akarják nyomni az otp-t! Értem én, hogy infláció, de mi a meglepetés? Ma még 10k alatt is dobálnak, 1-2 hónap múlva meg kapkodnak majd érte 11k felett! Amatőrök. A Mol osztalék se nagyon hatotta meg a "befektetőket"!
leves