három embert hiányolok már jó pár napja a topikból 1.stayerke 2. senior és még harmadikként Zsuzsát is , bár Zsuzsa lehet, már gyöngyvirágokat nézeget:) Hathor jól elvan:) és örülök neki:)
08:26 Jön az eszkaláció újabb fázisa? – Kína állítólag fegyverszállításokról tárgyal Oroszországgal. . . 08:02 Megy az ausztrál segítség Ukrajnának .. A III.VH elindult. MO a gocpontban. Yo8!
gyerekek, ha ezt a klubban elmesélhetném, hogy ki volt nálam vendégségben este:) tejszínes sóskamártást csináltam a tiszteletükre buggyantott tojással és utána kókuszkrémet ettünk , vaniliásat, nagyon finom lett minden :) hús ma nem volt a vendégeim kérésére otp-ben még érdekelt vagyok holnapra, mol-ban már nem :)
Az Én díjcsomagom 0,35% a díj, persze napiban jóváírják a daytrades kereskedés 75%-át. És munka mellett mobilról nyomom mikor van olyan érzésem hogy lehet pluszt csinálni. De mostanság nem éreztem az irányt se le se fel. És egy kereskedő három dolgot tehet. Vagy vesz vagy elad, vagy nem csinál semmit.
hallom, ez a nyomorult putyin bepofázta, hogy ha nem az oroszok támadják meg az ukránokat, akkor az ukránok támadták volna meg az oroszokat tehát ha megöllek, csak azért, mert úgy gondolom, megöltél volna, ha én nem öllek meg téged a gyilkosok mentalitása az örök rohadt gyilkosoké
megértem, hogy miért nem csinálsz most semmit, úgy látszik, csak nekem vannak kényszeres vételeim vannak papírok, ahol nem tudom megállni a vételt ilyen most a mol, de valószínű rárobbanok az otp-re is nemsokára
Szia, nem Én nem szeretném most sehogy ma sem vettem adtam semmi ... a DKJ lejárat hosszabbítás nem számít ... és ahogy nézem csak a short segítene ...https://finviz.com/map.ashx?t=etf
leves