csak óvatosan a vízzel, attól függ, mennyire sűrű a zöldséges cucc vizet csak akkor teszek hozzá, ha zabpelyhet is az még kívánja is a kevés vizet , mert beduzzad ha csak zöldség-kevés tört krumpli és egy tojás, nem teszek hozzá vizet
Zsuzsa, kipróbáltad már a zöldséges tócsnit? lényegében bármilyen zöldségből lehet remeket csinálni, én már próbáltam húsokhoz karfiolból, karalábéból, brokkoliból, a zöldségeket is lehet párosítani, például a sárgarépás -cukkinis is nagyon finom, és nem muszáj sajtot sem tenni hozzá, egy tojás tökéletesen összetart egy hatalmas adag sütnivalót, kis trükk, hogy a tojás mellett kicsi vizet is adok hozzá, nem megy szét sütésnél a zöldséges cucc, és tényleg kevés kalória és nagyon jó ízű zöldségköreteket lehet alkotni, a fűszerezés a trükk, néha teszek hozzá zabpelyhet is , nem sokat, de az beduzzad a sütésnél, főleg, ha előtte is áll kicsi ideig a zöldséges massza , és a kevés pürének tört krumpli is nagyon jó ezekhez a zöldséges pogácsákhoz
egész jól átvészelted a 8K-as hosszú hónapokat.Nekem abban az időszakban 9920-as volt a legmagasabb bekerülésem,és rohadtul aggodtam,mert 6000 könnyen meglehetett volna.Ne is beszéljünk erről,elnézést,hogy felhoztam.Hajrá Otika,habár nekem most nincs.
most jön számomra a legnehezebb időszak, csak el ne rontsam : 11400-tól 12000-ig van egy hatalmas adag beszorulásom otp-ben lényegében már most hatalmasat jött fel a portfolio-értékem az emelkedése miatt, most kéne még kitartanom és nem kótyavetyélnem rohadt nehéz lesz
stayerke, most nem tudok jobbat, mint otp-ben bízni, eléggé bizonyított az utóbbi időben, hogy nem esik ------ mondjuk nem esik ezreket 3 nap alatt --- ez már valami talán
Szia! Félretettem a büszkeségem, zárás előtt vettem otp-t, itt van valami, hogy nem tud esni! 12nél lehet, hogy érdemes lesz újra gondolni az eladást...
igazad van. Látom már mi folyik itt. Nem csoda ha az ember belefárad és inkább a biztos felé fordul.. Én csak a tőkenövelés szükségessége, meg a tanulás folyamata , aszükséges tapasztalat megszerzése miatt "pörgök " itt minden nap. az OTPben most látom a növekedés lehetőségét. Idénre biztosan. richterben kicsit meginogtam a 10 K-s évvégi árral kapcsolatban. telekom jo lehet.. MOL az veszélyes.. kb ennyia bét
Kulonben Futir os otodolt mostani erteken is..125-25.Ennek ellenere nem peldalozok 23-16os vetel 31-32eleresevel. Ott1 2eve befagyasztva a restvenyeseknek, Set fel eve felfuggesztve lassan, Btel, TwdInvest, Synergon, Keg, Visonka, Csepel, pflax, Norbi Update reszvenyesek beszantva. Tobbi negyedelt, otodolt. Otp 60%ot esett, de minden a legnagyobb rendben.Mindenbol lehet tanulni, ebbol is.
leves