én sem mind tettem be:) kicsit játszom macska-egér harcot:)2019.11.21 09:31:09ESTMEDIA Eladás 3000 db 164.8 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5757088, ez újabb 30 ezer nyereség:) most nincs több:) hej, liza az oroszlánnő, hogy megmondta ! :)
est szépen bemozdult :) 2019.11.21 09:05:51ESTMEDIA Eladás 16550 db 160 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5756116 234 000 a nyeresége:) idei év legmagasabb napi nyeresége :)
Csaloka a Wallis egyebkent sokan nem tudjak de a kint levo reszvenymennyiseg minimalis.Utoljara Juniusban zart ugy,hogy felsolimiten sorban alltak zarasra es lesz meg olyan. Megvarjuk.
Csak egy reszvenyes vagyok aki begyujti az infokat es probalja osszerakni.Egyelore az arfolyam nem engem igazol.Persze errol is van egy elmeletem,hogy miert de ezt mar sokszor leirtam.
a papír igazi "tudója" feel, tehát nem tudom, meddig fog menni, de hogy menni fog, abban biztos vagyok ---- abban is biztos vagyok, megéri itt venni van néhány kispapír a bét-en, ami "gyűlölt," de erről eszembe jut daxlisgyuszi idézete w. buffet-től: " a papír nem tudja, hogy az ön birtokában van " és egy másik, amit most nem tudok fejből idézni, de olyasmi, hogy ha fundás papírt veszel, előbb-utóbb beérik
leves