gyerekek, levadásztam saját magam :) egy nyitva felejtett konyhaszekrény ajtajának a sarka volt a fegyver, amit magam ellen fordítottam , teljes erővel belefejeltem nem vagyok jól, szédelgek
Whisky kola johet. Azt az amerikas haveroktol kaptam elmenybeszamolojuk alkalmaval, a finom kanadai whiskeyjukbol. Mondjuk sok nem esik jol, de 1-2pohar vegyesen elmegy egy alkalommal. Vodkat, sört nem iszok
Nejem is risszzl van tole. Volt egy parti egyszer balcsin. Nagyon nagy tarsasaggal tartottunk egy jo bulit ott. A ferfiak osszealltak es rendeztunk egy palinka ivo versenyt. Nem viccelek, 2oran at huztuk a fel decis stampedliket. Mellette bigracsban fott a vaddiiszno pori, egyik vadasz srac jovoltabol, es azzal porivel kisertuk. Irto nagy buli volt. Kb mint a Wall Street farkasaban DiCaprio hazibulija. Az az egy alkalom volt eletemben, amikor ugy bepialtam, hogy nem tudtam hogy kerultem agyba es a lakasba. Ket oran at majdnem perces huzasokkal ittuk a paleszt a haverokkal. Vegeredmenyt nem tudjuk, mindenki kifekudt. Kozben DJ nyomta a bulit. Kemeny volt :)
na, mai napra: örülök, hogy pomperj írt nekem, és örülök, hogy érdeklődött, nem tudtam elkápráztatni, de hát ez van, örülök, hogy senior írt, aki nem visz a maldiv-szigetekre:)
mi a szent anna tónál kempingeztünk a 80-as években, , amikor jött néhány srác, hogy ezt ne nagyon tegyük , éjszakára semmiképp. mert medvék járnak megoldottuk másképpen , ott annyira kedvesek az emberek, egy kerítéses ház kertjéban sátrazhattunk , nem a tónál, hanem feljebb, a faluban annyi finom kolbászt, amit ott ettünk:) és olyan fejberúgós pálinkát, nekem egy életre elég volt:)
bali, bali, könnyű hidegről melegre utazni na de alaszka ! kerestem Judy fényképét, meg is találtam vállán a kábító puska azt mesélte, egyszer nem találta el jól a jegesmedvét, az rohant feléjük, a barátja felágaskodott, ordított, a jegesmedve elosont na, ezek kalandok:) szerintem János ma idegrohamot kapott tőlem, mivel nincs "módszerem" :)
Oke Alaszka mas, ott van termeszet, de akkor is Azsia. Medvekkel nemigazan szeretnek talalkozni. Erdelyben volt reszem csaladdal. Nem kivanom senkinek, hogy medvet lasson eloben a termesztben varatlanul
leves